Timeglasset af Tracy Rees er en frisk, original og autentisk roman fra 1950’ernes Wales. Bogen og bestselleren foregår i to tidsperioder nutid og i 1950’erne, men det er ganske interessant. Timeglasset af Tracy Rees er også en international bestseller, så absolut en velskrevet bog. Klik, køb og læs mere >>

Timeglasset af Tracy Rees handler om Nora, som ellers er ganske fornuftig og velfungerende. Hun er lige blevet 40 år og har et spændende og ansvarsfuldt job, men hun er udbrændt. Så pludselig går hendes liv fuldstændig i opløsning. Hun går fra sin kæreste, siger sit job op og flytter til Tenby i Wales. Dette er dog stik imod hendes mors vilje, men hun gør det alligevel. Det går dog op for Tenby, at den lille badeby i Wales rummer hemmeligheder om hendes egen fortid. Der er tale om hemmeligheder som hendes mor har holdt skjult for hende, men hvorfor?

Vi sendes som nævnt også tilbage til perioden i 1950’erne og netop byen Tenby, hvor vi hører historien. Her møder vi en teenager ved navn Chloe, som besøger Tenby hver sommer. Chloe elsker at nyde de idylliske aftener ved stranden. En dag møder hun den lidt nørdede, men charmerende ældre dreng. Han kalder sig L1ew, og han slår benene væk under hende. Der sker dog det, at Chloe på sin første date med L1ew gør en opdagelse, som hjemsøger hende i al evighed, men hvorfor?

Selveste Lucinda Riley skriver Følgende om bogen: “Timeglasset er en stemningsfuld og elegant skrevet roman, der foregår i Wales i 1950’erne og er fyldt med de historiske detaljer, som er blevet Tracy Rees varemærke”.

Timeglasset af Tracy Rees er udgivet af forlaget Turbulenz. Bestselleren er på 445 sider incl. epilog. Klik, køb og læs mere >>

Om Tracy Rees

Forfatterinden Tracy Rees er uddannet fra Cambridge i både middelaldersprog og moderne sprog. Hun har arbejdet 8 år i forlagsbranchen med faglitteratur. Dernæst har hun arbejdet som rådgiver for familier ramt af kræft. I dag arbejder hun som forfatter på fuld tid, og hun er bosiddende i Swansea i Wales.

Klik, køb og læs mere om Bestselleren “Timeglasset af Tracy Rees” >>

.

 

.
Dybt at falde af Danielle Steel handler om Sidney Wells, som lever det såkaldte perfekte liv.
Men pludseligt dør hendes rige og hengivne mand i et tragisk uheld.
Sidney Wells mister alt for hendes mand har nemlig ikke skrevet hende ind i sit testamente.
.
Klik og læs vores omtale af bogen her >>

.

.

.

.