Jytte vender tilbage af Morten Münster – Den umoderne guide til at skabe forandringer imod alle odds er bog nr. 2 og efterfølgeren til den tidligere meget populære bestseller: Jytte fra marketing er desværre gået for i dag.

Jytte vender tilbage af Morten Münster – Den umoderne guide til at skabe forandringer imod alle odds er proppet med eksempler fra hverdagen med fingeren på alle de ømme punkter og benspænd, vi alle kan opleve, som forhindre at vi får startet på de nødvendige forandringer.

Morten Münster er skarpere med talrige eksempler fra hverdagen, der understreger væsentlige pointer. Mortens hovedpointe er, “at langt de fleste organisationers største problem er forstoppelse: alt for meget ryger indenbords, alt for lidt ryger ud”.

I denne velsmurte bog og bestseller “Jytte vender tilbage”, der får du den smørelse, der skal til at få kredsløbet godt i gang. 

Bogen er udgivet af forlaget Gyldendal, og denne bestseller er på 352 sider. Klik, køb og læs mere >> 

Mere om bestselleren “Jytte vender tilbage”

Bogen giver et et godt indblik i et væld af meget illustrative eksempler, der gør teorierne meget lette at følge og fordøje. Du kommer til at læse: 1. Hvad en hummer kan lære dig om, hvorfor kollegaerne er demotiverede? 2. Hvorfor motivation kan være overvurderet, og hvad du skal gøre i stedet. 3. Hvorfor Randers Kommunes strategi ligner angrebsmanualen fra D-dag, hvilket ikke er godt. 4. Hvorfor det kan være en konkurrencefordel at være uambitiøs og 5. Hvorfor det er tåbeligt at arbejde på at ændre andres ’mindset’.

Bogen er målrettet alle, der arbejder med forandringer og forandringsprocesser på alle niveauer i en virksomhed, en kommune, en organisation og endda også i et parforhold. Klik, køb og læs mere om “Jytte vender tilbage af Morten Münster” >>

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag af Morten Münster.

Er du som leder på udkig efter nye virkemidler, så er denne bog noget for dig. Du får et sammendrag af de seneste 40 års forskning i menneskers adfærd. Du får det hele omsat i en enkelt metode i fire trin. Du kan også med fordel læse denne bog som almindelig menig og ansat, hvilket kan give dig noget baggrund til at gennemskue dine ledere og måske interagere mere strategisk.

Klik her og læs vores omtale af denne bog >>

FAQ: Hvad handler “Jytte vender tilbage” om? Og hvem er Morten Münster?

👉 Hvad handler Jytte vender tilbage af Morten Münster om?

Jytte vender tilbage af Morten Münster er proppet med gode eksempler fra hverdagen med fingeren på alle de ømme punkter og benspænd, vi alle kan opleve, som forhindre, at vi får startet op på alle de nødvendige forandringer. Bogen kan læses både af ledere og med fordel af menige almindeligt ansatte.

👉 Hvem er forfatteren Morten Münster?

Forfatteren Morten Münster har skrevet bøgerne: “Jytte vender tilbage” og “Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag”. Han skal ikke forveksles med den berømte Youtuber med samme navn. Men Morten Münster rådgiver i, hvordan man bedst implementere adfærdsdesign i danske og globale virksomheder såsom Novo Nordisk, Nordea, Adidas, Leo Pharma m.fl.