Lille Mille og rebet i træet af Charlotte T. Frobenius er børnebog målrettet børn i alderen 3 til 6 år.

Lille Mille og rebet i træet af Charlotte T. Frobenius handler om musen Mille.

Mille mister sin fantasi og glemmer en dag, hvordan man leger. Det er ikke rart, men heldigvis har Mille meget at lære. Pointen er, er at når man keder sig, så bliver der plads til fantasi, det ved Mille bare ikke i starten af bogen, men måske er det noget hun kan lære?

Mille møder en dag Hr. Reb, som meget overraskende kan tale, og han tager Mile med ud på et eventyr gennem små 4 kapitler. En smuk fortælling om at bevare legen så længe som muligt og turde tro på de fantastiske historier, der gør legen levende. Forfatter og illustrator Charlotte T. Frobenius væver dette vigtige budskab ind i en magisk rejse, som hun illustrerer med skønne tegninger.

Børnebogen er udgivet af forlaget Petunia, og den er på 32 sider. Klik og køb lyd- eller e-bogen her >>

Anmeldelse af Lille Mille og rebet i træet af Charlotte T. Frobenius

Du får 4 små kapitler i denne børnebog, hvilket er meget belejligt til børn og ikke mindst voksne. Der er nogle gange ikke er tid og overskud til at læse en hel bog på én gang i en klassisk højtlæsningssession med de små.

De fire kapitler er benævnt:

Kap 1. At kede sig som en mus: Er et underholdende kapitel, der indbyder ind med lidt undren. På den måde er man nød til at følge op på historien aftenen efter.

Kap. 2. At flyve på himlen som en fugl: Er et kapitel, der indbyder til en gåde, som skal løses i næste kapitel, hvor rebet og musen diskutere om fisk mon kan gå på land? Alt dette diskuterer de, mens musen flyver højt oppe i luften sammen med rebet.

Kap. 3. At svømme i havet som en fisk: I dette kapitel cykler musen sammen med rebet rundt under vandet. Mille skal dog først lære at trække vejret, men det går.

Kap. 4. At gå på jorden som et menneske: Der prøver Mille og rebet at opklare, hvordan fisk kan gå på jorden? Men de møder en haj, og hvad nu?

★ ★ ★ ★ ★

Bøger.org giver børnebogen “Lille Mille og rebet i træet af Charlotte T. Frobenius” 5 ud af 5 stjerner for en formidabel bog, der er spændende og underholdende. Samlet er det bog, som jeg gerne ville give vores barn elektronisk som lydbog eller på iPad’en juleaften eller til børnefødselsdagen. Klik og køb lyd- eller e-bogen her >>

Min skønne onkel Ofelia af Charlotte T. Frobenius handler om den vilde Onkel Ofelia, der både går med læbestift og kjole. Ofelia spiller også fodbold i høje hæle, og råber slemme og forbudte bandeord af fodbolddommeren.

Klik her og læs vores anmeldelse af “Min skønne onkel Ofelia” >>