Ternet Ninja af Anders Matthesen er en ny børnebog, der også godt kan læses af det ældre og mere modne publikum. Bogen handler om 13 årige Aske, som bor sammen med sin mor, men så flytter Jørn ind med sin irriterende søn. Bogen præsenterer det gamle univers fra Terkel i knibe og vi hilser på bl.a. den altid kække “Onkel Stewart”.

121-ternet-ninja-af-anders-matthesenTernet Ninja af Anders Matthesen er netop den første børnebog fra standupkomikeren Anders Matthesens hånd og den startede på bestsellerlisten allerede inden bogen udkom.

Bogen “Ternet Ninja” handler om Aske og bogen foregår i det samme univers som den tidligere film om “Terkel i Knibe”, som standupkomikeren hittede med i 2004.

I bogen møder du Aske, som er en dreng på 13 år, som på ingen måde er den heldigste fyr i verden. Aske’s mor har fundet Jørn, som er flyttet ind med hans irriterende søn Sune, der altid er ude på noget, som en fed og skyldig kat. Bogen er udgivet af forlaget Høst & Søn og bogen er på 248 sider. Klik, køb og læs mere her >>

Introduktion af Ternet Ninja af Anders Matthesen – Video

Den gode gamle ‘Terkel i Knibe’ illustrerede at netop Anders Matthesen har en rå tone og en særlig humor, der rammer i øjenhøjde med både det unge og det ældre publikum.

I den nye bog “Ternet Ninja”, der kan både piger og drenge fra ca. 11 års alderen atter skraldgrine, når bl.a. onkel Stewart og den Ternede Ninja folder sig ud. Bogen indeholder også en masse at komme efter for de lidt ældre samt forældrene. Se traileren for bogen med den ternede ninja, herunder præsenteret af Anders Matthesen:

 

 

Ternet Ninja 2 af Anders Matthesen

Ternet Ninja 2 af Anders Matthesen er meget oplagt efterfølgeren til ovenstående bog/film Ternet Ninja 1. I børnebogen Ternet Ninja 2, der møder vi atter Aske, som denne gang skal på sommerferie med sin familie til Thailand.

Den  ternede ninja fra boog/film nr. 1 bliver desværre parteret i slutningen af bog/film nr. 1. Men den vilde Ninja skikkelse genopstår i denne bog. Sammen med Aske, der søger den ternede ninja skikkelse atter mere retfærdighed i verdenen. Den nye skikkelse er heldigvis stadig lige så rapkæftet som Ternet Ninja fra første bog/film.

Du kommmer både til at følge Aske, Ninjaånden i ny skikkkelse, men også hele Askes pukkelryggede familie på deres ferie i Thailand. Du møder moderen Sirene, Onkel Stewart, papfaren Jørn og Askes stedbror Sune. Jørn har forøvrigt startet et nyt håbløst projekt med en “tarm-app”. Det kommer ikke til at gå stille for sig med den vilde familie i Thailand.

Bogen er udgivet af forlaget Høst & Søn og bogen er på 272 sider. Klik, køb og læs mere her >>

Anders Matthesen – Terkel i knibe

Se også traileren til tegnefilmen “Terkel i knibe”, hvor Anders Matthesen har speaket alle stemmerne til alle karaktererne, som bl.a. onkel Stewart, fede Dorit, Sten og Saki, Gunnar, m.fl.

Find “Terkel i knibe” på dvd her >>