Dybet af Michael Katz Krefeld er den fjerde bog i den populære krimiserie om Ravn, der arbejder som selvstændig privatdetektiv på en husbåd i København og nærmere bestemt beliggende i Christianshavns kanal. Han bor sammen med sin engelske bulldog ved navn “Møffe”. Det skal understreges at “Dybet” af Michael Katz Krefeld kan læses uafhængigt af de øvrige bøger i Ravn-serien. Vi vil også gerne her på Bøger.org have lov til at ønske forfatter Michael Katz Krefeld et stort tillykke med Marthaprisen som danskernes yndlingsforfatter i 2016, se videoen længere nede i artiklen.

122-dybet-ravn-serien-af-michael-katz-krefeldI bestsellerkrimien Dybet af Michael Katz Krefeld får privatdetektiven Ravn tildelt en af absolut mest uhyggelige sager til dato. Han får kontakt med en klient, der beder ham om finde en skolekammerat som klienten ikke har haft kontakt med i 17 år. Ravns klient mener, at den “forsvundne” skolekammerat kan have noget at gøre med en række af de vilde overfald som København har været vidne til og som har rystet beboerne i hovedstaden. Klienten beskriver at de overfald, der er beskrevet minder ham om et voldsomt overfald som han og hans gamle klassekammerat begik sammen mod en lille pige tilbage i årstallet 1993.

Både klienten og den gamle klassekammerat har siden deres tur i fængslet været under vidnebeskyttelse, da de har været bange for hævnangreb.

Pludselig dræbes endnu en kvinde efter et voldsomt overfald og her starter Ravn jagten på den måske tidligere klassekammerat til hans klient eller i hvert fald en hård jagt efter morderen på den myrdede kvinde og der trækkes tråde tilbage til en uhyggelig sag.

Bogen “Dybet” er på 4088 sider og er udgivet af forlaget Lindhardt og Ringhof. Klik, køb og læs mere her >>

.

Dybet af Michael Katz Krefeld

Se traileren for bogen Dybet af Michael Katz Krefeld:

Michael Katz Krefeld vandt Marthaprisen som danskernes yndlingsforfatter i 2016, se videoen her:

Se de øvrige bøger skrevet af Michael Katz Krefeld her >>

.