Forræderens børn af Leif Davidsen er nyeste roman fra vores store danske forfatter. Det er efterfølgeren til hans sidste roman DJÆVELEN I HULLET (2. ed. marts 2020), klik og læs om forrige roman her >>

Forræderens børn af Leif Davidsen

I romanen af Leif Davidsen er søskendeparret Laila og Tor faretruende tæt på den russiske efterretningstjeneste. De jagter nemlig sandheden om et mystisk mord, der er begået i den jyske by Ringkøbing. Mordet var på en russisk mand, der blev dræbt med gift. Dette vanvittige mord får afgørende betydning for Tor, da han sættes i forbindelse til den russiske efterretningstjeneste.

Tor tager med Laila ud på en farlig rejse tværs gennem Italien, igennem Europa og til den russiske by Volgograd. Måske kender du ikke Volgograd, men vi kan afsløre at byen tidligere hed Stalingrad (1925-1961).

Faren lurer overalt, så Tor og Laila må passe på og træde varsomt, mens de prøver at opklare, hvem russeren, der blev dræbt i Ringkøbing egentligt var, og ikke mindst, hvorfor nogle ville myrde ham.

Romanen og bestselleren “Forræderens børn af Leif Davidsen” er en spændende og intens fortsættelse til den tidligere bestseller: “Djævelen i hullet”.

I denne roman dykker ned i Rusland og Europas betændte fortid og nutid Romanen er udgivet af forlaget Lindhardt og Ringhof. Bestselleren er på 340 sider. Klik, køb og læs mere >>

Flere bøger med Leif Davidsen

Djævelen i hullet af Leif Davidsen handler om John Arnborg, som er efterretningsagent, og han forsvinder sporløst i året 1993. Det viser sig dog senere, at han i virkeligheden har vendt både Danmark og familien ryggen til fordel for en russiske kvinde samt efterretningstjenesten FSB.

John Arnborgs datter, Laila, hun vokser op i hans tunge skygge. Laila bliver sprogofficer, og hun gør tjeneste i Irak i to omgange. Efter dette slår hun sig ned som bestyrer af en campingplads i Bogense. En dag modtager Laila et højest uventet et brev fra sin far John Arnborg med spor til Rusland. Hendes far har afgørende informationer om Danmark og ikke mindst de baltiske landes sikkerhed og fremtid. Men nogen vil gøre alt for, at forhindre at disse oplysninger kommer frem i lyset. Klik og læs hvad vi har skrevet om Djævelen i hullet af Leif Davidsen >>