De besatte af Flemming Rose er en afslørende bog, der fortæller om Jyllandspostens tilgang til ytringsfrihed og varsler om fyringer – et rent tyranni. En spændende biografi og bestseller, hvor Flemming Rose tager bladet fra munden og fortæller frit. Flemming Rose er tidligere kulturredaktør på Jyllands-Posten og det var han der medvirkede til at bringe de såkaldte muhammed-tegninger, bragt i Jyllandsposten d. 30. september 2005.

123-de-besatte-af-flemming-roseDe besatte er forfattet af Flemming Rose, som er tidligere udlandsredaktør på avisen Jyllandsposten. Flemming Rose fortæller om sin afsked med Jyllandsposten, tyranni og hård kontrol. Fortællingen er funderet i forfatterens egne oplevelser af sine seks år hos Jyllandsposten med sindelagskontrol, iværksat og håndhævet af Jyllandspostens øverste ledelse. Flemming Rose beretter om trusler om fyring og en afmåling af ytringsfrihed og de virkelige dilemmaer. Bogen er en insider beretning, der forbløffer og forarger. Flemming Rose tager bladet fra munden og fortæller om tyranniet på Rådhuspladsen hos Jyllandsposten, der måler ytringsfriheden op i 8 konkrete punkter.

Bogen og Bestselleren “De besatte af Flemming Rose” er en spændende og eftertænksom bog til alle, der troede at det sidste ord var sagt i Muhammedkrisen. Samlet er bogen en fortælling om magt, mennesker og medier, hvor Flemming Rose diskuterer det såkaldte frie ord og fanatikeres kamp for at vende en avis mod sig selv.

De besatte af Flemming Rose er udgivet af forlaget People’s Press. Klik, køb og læs mere >>

De besatte og forfatteren Flemming Rose

Herunder vil vi gerne bringe lidt indsigt i forfatterens Flemming Rose’s holdninger og synspunkter i forhold til ytringsfrihed. Flemming Rose fortæller om ytringsfrihed i denne udsendelse af DR2 deadline. Tv-klippet som desværre ikke er tilgængeligt mere på Youtube, det handler om regeringen og Venstres opstramninger af ytringsfriheden. Flemming Rose er kritisk overfor at kriminalisere holdninger, og han er bekymret overfor at vores ytringsfrihed bliver begrænset samlet i dette ønske om kontrol. Religionsfrihed i grundlovens §67 (fra 1849) og den paragraf vil man gerne fra regeringens side gå til kanten af grundloven og kriminalisere holdninger.

Tv-klippet fra DR2 på Youtube er desværre ikke tilgængeligt mere. Titlen på klippet var: “Flemming Rose: Radikal islam bliver brugt som undskyldning”.

.

Hør i stedet Flemming Rose fortælle om de såkaldte Muhammed-tegninger her og en af hans tidligere bøger “Tavhedens tyranni“.

Herunder modtager Flemming Rose “Milton Friedman Prize for Advancing Liberty, 2016″ for en af sine tidligere bøger “Tavhedens tyranni“.