Flow Food af Susana Mei Silverhøj er kogebog, der præsenterer økologisk og bæredygtig mad, der er nemt at tilberede samt sundt og balanceret mad til et SU budget. Alle opskrifter er tilrettelagt med en vegetarisk base, med muligheder for at anvende både fisk og andet kød, hvis det ønskes.

125-flow-food-af-susana-mei-silverhoejFlow Food af Susana Mei Silverhøj er en kogebog med indkøbslister og madplaner til fire uger. Flow Food er en kogebog, der hjælper dig frem mod et sundere og lettere liv uden, at du behøver at flytte ind i køkkenet. Opskrifter er hentet med inspiration fra hele verden – vidste du eks. at Susana Mei Silverhøj har boet i Costa Rica, hvor der madkulturelt er mange lækre detaljer til at krydre denne gode kogebog med.

Kogebogen er ikke blot en kogebog til dig, der vil leve sundere liv og købe god og billig mad, men Flow Food tilbyder også afsnit med desserter, bagværk, smoothies, spreads og viden om hygiejne, sundhed, økologi og bæredygtighed.

Bogen kan nemt bruges af både vegetarer samt “ikke vegetarer”. Flow Food giver dig også lækre tips til snacks. Bogen er inddelt i flotte farvekoder og er illustrativt og flot sat op. Flow Food bogen er desuden nem at finde rundt i, da bogen er farvekodet.

Flow Food af Susana Mei Silverhøj er på 199 sider og bogen er udgivet af Forlaget Various. Klik, køb og læs mere om E-bogen her >>

.

Flow Food af Susana Mei Silverhøj

Flow Food af Susana Mei Silverhøj er som forlaget skriver “…..kogebogen, som du altid har ønsket, du havde ved hånden“. Flow Food bogen giver også gode råd til, hvordan du kan anvende eventuelle rester fra de menuer du tilbereder. Flow Food tilbyder en masse sundheds- og vitalitets-tips til et gladere og afbalanceret liv med ny energi og et nyt flow i livet – Flow Food.

Du får indkøbsplaner i denne bog om Flow Food, hvilket virkelig er lækkert. Selve kogebogen er udviklet i samarbejde med studerende fra Professionsuddannelsen i Ernæring og Sundhed i København. Klik, køb og læs mere om E-bogen her >>