Vegansk velvære af Mia Sommer er en bog til alle, der gerne vil prøve kræfter med lidt sundere mad, og måske har du også en ambition om at spise lidt mindre kød og her kan bogen “Vegansk velvære” være en bog for dig. Klik, køb og læs mere her >>

165. Vegansk velvære af Mia SommerVegansk velvære af Mia Sommer er en god kogebog målrettet både veganere, men også vegetarer eller blot jer, som ønsker lidt inspiration til mad uden kød. Forlaget skriver selv at “Vegansk Velvære af Mia Sommer” er et “must-have”.
Bogen er fyldt med inspirerende opskrifter, og der er hele 11o opskrifter, som kan hjælpe dig med at skifte lidt ud i dine faste retter og måltider, så du mindsker antallet af opskrifter med elementer fra dyr som kød o.lign. På den måde kan du få mere bæredygtige retter som disse veganske opskrifter introducere.

Det kan også være, at du allerede spiser vegansk og derfor har brug for ny inspiration til at krydre dine traditionelle veganske retter med nye tiltag til dig, din familie og til jeres gæster. Det er sjovt, og det er lækkert at leve vegansk, og måske med denne bog, så bliver det enklere at finde inspiration, det er i hvert fald vores anbefaling.

Vegansk velvære af Mia Sommer er udgivet af FADL’s Forlag., og kogebogen er på 265 sider. Klik, køb og læs mere her >>

Vegansk velvære af Mia Sommer

Mia Sommer er forfatterinden til denne fine kogebog, og Mia Sommer præsenterer emner som “veganske børn”, da det kan være nødvendigt, men også svært at opdrage børn til en verden med vegansk mad. Specielt set i lyset af alt den mad, der er ude i butikkerne,  der er produceret af dyr eller med ingredienser fra dyr. Bogen “Vegansk velvære af Mia Sommer” indeholder også afsnit om veganske basisvarer, samt et afsnit om vegansk ernæring. Klik, køb og læs mere her >>