En uskyldig familie af Katrine Marie Guldager er en klar, fængende og stærk beretning om en Dansk familie, der handler om jagten efter at vise sit værd, ansvar, kærlighed, tilgivelse, mindre stærke mænd samt stærke kvinder. Klik, køb og læs mere her >>

162. En uskyldig familie af Katrine Marie Guldager

Bogen “En uskyldig familie af Katrine Marie Guldager” er en roman om lykkejægeren og finansmanden Frederik, der er en ung mand, som rejser ud i verden for at vise sit værd, men der er ikke megen forståelse fra hans familie. Spørgsmålet er om man kan rejse ud for at finde hjem igen?

Frederik har haft en hård og oprørsk opvækst i sin venstreorienterede familie fra Sydfyn. Frederik rejser til London og New York et par år og vender hjem tilbage til sine rødder og sine danske værdier. Forholdet mellem hans far og mor er ulige, han har en meget stærk og frigjort mor og en mere stille far, som nærmest er en skygge ved siden af moderen. Mens Frederik har været ude og rejse er søsteren blevet præst og hun mener at det er bedst for Frederik at fokusere på sin familie og blot acceptere at ingen penge i verdenen kan købe hans drøm om frihed.

En uskyldig familie af Katrine Marie Guldager er udgivet af Politikens forlag og romanen er på 298 sider. Klik, køb og læs mere her >>

En uskyldig familie af Katrine Marie Guldager

Romanen er en anmelderost fortælling og der gives mellem 4 til 6 stjerner af de mange anmeldere. Peter Aalbæk’s anmeldelse er endda citeret på coveret “Det er en guddommelig roman“. Avisen Information og anmelderen Erik Skyum-Nielsen konkluderer: “En uskyldig familie virker så overskudspræget, så let, så ubesværet fortalt, så rummelig og så munter“.

Se bogtraileren til “En uskyldig familie af Katrine Marie Guldager” fra Politikens forlag her:

Foruden En uskyldig familie, så har forfatterinden Katrine Marie Guldager har udgivet stribevis af solide og gode bøger fra flere forskellige forlag.

Se det store udvalg af Katrine Marie Guldager lige her >>