Udyret af Wilbur Smith med assistance fra hans co-writer Tom Cain er den tredje fortsættelse af krimierne om X-soldaten og majoren Hector Cross. Bog nr. 1. er “Afrikas horn” og nr. 2. er “En ond cirkel” (Wikipedia 2017). Bogen “Udyret” er oversat fra den engelske udgave benævnt “Predator”.

167. Udyret af Wilbur Smith og Tom CainUdyret af Wilbur Smith er en kriminal- og spændingsroman, der handler om oprørsstyrker, som planlægger et vildt terrorangreb mod en olieplatform fra “Bannock Oils”. Olieplatformen er lokaliseret i vandet udenfor Angola.

Som krydderi til krimien er Johnny Congo flygtet fra det topsikrede fængsel. Johnny Congo var ham den psykopatiske morder, der dræbte den tidligere major og x-soldat Hectors Cross’s hustru. Majoren er i et stort dilemma, da han ved at Johnny er på hævntogt og på den baggrund er Hector nød til at stoppe ham.

Der kommer forlydener om at Johnny Congo er gået i samarbejde med de terrorister, som planlægger at terrorisere olieplatformen fra Bannock Oils, så nu vokser missionen, så Hector er nød til at samler en stor indsatsstyrke af mænd. De rejser alle til Angola mod det store opgør med terrorister og den psykopatiske morder Johnny Congo. Er dette mon den sidste kriminalroman i serien om Hector Cross?

Udyret af Wilbur Smith er på 445 sider og Udyret af Will Smith er udgivet af forlaget Lindhardt og Ringhof. Klik, køb og læs mere >>

Udyret af Wilbur Smith og en præsentation af forfatteren

Samlet har Wilbur Smith solgt over 120 millioner bøger verden rundt og dette tal er sikkert hurtigt forældet og vokser, mens du læser denne artikel. Dertil er flere af hans værker filmatiseret. Herunder kan du se den engelske og korte introduktion af bogen “Predator”, som er den bog, der er oversat til bogen beskrevet og præsenteret ovenfor kaldet “Udyret af Will Smith”. Da Wilbur Smith er lidt oppe i årene og gerne vil udgive flere af hans idéer er denne bog forfattet i samarbejde med hans faste co-writer Tom Cain. På den måde kan han nå at få lidt flere af hans bøger og idéer færdiggjort. Udyret (predator) er bog nr. 3 i krimiserien med Hector Cross.

Wilbur Smith – Bøgerne om Hector Cross

Nr. 3 Udyret af Wilbur Smith og Tom Cain, klik og læs mere her >>

167. Udyret af Wilbur Smith og Tom Cain

Nr. 2. En ond cirkel af Wilbur Smith, klik og læs mere her >>

168. En ond cirkel af Wilbur Smith nr. 2

Nr. 1. Afrikas horn af Wilbur Smith, klik og læs mere her >>

169. Afrikas horn af Wilbur Smith nr 1

.

Kilder

Wikipedia 2017. Wilbur Smith. Link: https://en.wikipedia.org/wiki/Wilbur_Smith