Hvis der skulle komme et menneske forbi er en roman af Thomas Korsgaard, og fortællingen er en stærk roman om den afmagt og afstumpethed, som kan starte i en familie, hvor kærligheden og nærværret forsvinder gennem en solid økonomisk krise. Klik, køb og læs mere her >>

170. Hvis der skulle komme et menneske forbi af Thomas KorsgaardHvis der skulle komme et menneske forbi af Thomas Korsgaard er en bog, der handler om vold og om livet i det såkaldte udkantsdanmark. Bogen handler også om det at blive voksen for tidligt, og hvordan man takler, når håbet fordamper fra ens liv.

Dette er “Thomas Korsgaards” debutroman, der følger en families følelsesmæssige forfald. Fortællingen foregår i udkantsdanmark på en gård uden for Skive i Midtjylland. Faren på gården er tæt på at gå fallit og må derfor låne penge af én i sin familie og valget falder på hans alt for dominerende storebror, som på en eller anden måde styrer familien med hård hånd.

Moren er ramt af depression, og hun bruger sine dage siddende foran sin computerskærm, hvor hun spiller kasino på internettet – ikke ligefrem fordelagtigt set i lyset af deres økonomiske forfald. Alle børnene er på den baggrund overladt til sig selv, herunder Tue, som er pre-teenager og 13 år gammel. Tue klarer sig igennem sine år som ung med småkriminalitet og løgne i skolen.

Hvis der skulle komme et menneske forbi af Thomas Korsgaard er en roman på 314 sider, der er udgivet af forlaget Lindhardt og Ringhof. Klik, køb og læs mere her >>

Hvis der skulle komme et menneske forbi

Debutanten “Thomas Korsgaards” roman er en ærlig og vred fortælling om det som ofte betegnes som udkantsdanmark. Fortællingen giver et portræt af en familie i økonomisk krise og de mange følger som dette medfører. Vi følger især drengen Tue og hans handlinger, tanker og følelser som pre-teen og teenager. Romanen er skrevet med både mørk humor og følsomhed.