Træernes hemmelige liv af Peter Wohlleben er en virkelig interessant og spændende bog, der åbner op for at træerne har et liv ud over, hvad vi taler om i det daglige. 

171. Træernes hemmelige liv af Peter WohllebenTræernes hemmelige liv af Peter Wohlleben” er en fantastisk inspirerende bog specielt, hvis du er enormt glad for naturen og skoven. Denne bog er skrevet af skovfoged Peter Wohllenben og bogen har solgt mere end 400.000 eksemplarer i Tyskland, hvilket gør denne bog til en absolut bestseller i den tunge ende af skalaen. Måske ikke en bog som redaktøren ved første øjekast ville  vurdere som en bestseller, men virkelig en underfundig og spændende bog om træerne, som lever i en smuk verden og måske også en verden, der er langt mere nuanceret end, hvad vi umiddelbart bemærker. Klik, køb og læs mere her >>

Bogen “Træernes hemmelige liv af Peter Wohlleben” er fra forlaget præsenteret som en bog, hvor Peter Wollenben præsenterer dig for både mystiske faktuelle detaljer om træerne liv samt detaljer og historier, der måske kan virke som usande, men det er de ifølge forfatteren og skovfoged Peter Wollenben “ikke”. Han inddrager os alle i træerne hemmelige liv, deres følelser, kommunikation og deres kærlighed. En beskrivelse, der i min optik giver associationer til spillefilmen ringenes herre – De to tårne, hvor træerne fra skoven assisterer i kampen mod de onde. Naturligvis er en sådan eventuel form for kommunikation mellem træerne på et mere stille plan end den mere dramtiske filmatisering instrueret af Peter Jackson og skrevet af den engelske forfatter og professor John Ronald Reuel Tolkien ~ J. J. R. Tolkien’s fortælling i eks. scenerne fra “Ringenes herre – De to tårne”.
Træernes hemmelige liv af Peter Wohlleben er en meget smuk bog, der giver et helt nyt syn og helt nyt perspektiv på træernes liv i skoven. En tur i skoven vil i en tid efter læsning af denne bog have udviklet sig til en anderledes tur, hvor fantasien får mere frit løb, som den gang man var barn. Dejligt befriende og en meget interessant bog og fortælling om “Træernes hemmelige liv”.

Træernes hemmelige liv af Peter Wohlleben er udgivet af forlaget People’sPress, og bogen er på 216 sider. Klik, køb og læs mere her >>

Træernes hemmelige liv af Peter Wohlleben

Herunder kan du se det meget interessante interview med Peter Wohlleben, der fortæller om erfaringer og forskning sammen med den norske Tv-station NRK: