Strikkeopskrifter på håndledsvarmere af Regina Ritzenhofen er en bog med hele 8 strikkeopskrifter på håndledsvarmere. Det bliver hurtigt køligt i Danmark, og så er det rart med et par gode håndledsvarmere i overgangen mellem bare fingre og handsker, og her er håndledsvarmere eller muffedisser en rigtig god løsning.

98. Strik løs - Håndledsvarmer 8 nye flotte designs af Regina Ritzenhofen

Bogen “Strik løs – Strikkeopskrifter på håndledsvarmere – 8 nye og flotte design” er forfattet af Regina Ritzenhofen, som har mange års erfaring med solide strikkeopskrifter, så denne bog indeholder overskuelige strikkeopskrifter til både nye strikkere, men også til trænede strikkere.

I denne smarte E-bog får du opskrifter på forskellige håndledsvarmere i forskellige mønstre og længder, så der er noget for enhver størrelse og smag.

Du får gode råd til at løse disse fine strikkeopskrifter og mønstre samt god inspiration.

En oplagt mulighed for at prøve nye opskrifter til dig selv eller som gave til andre.

Bogen indeholder hele 8 strikkeopskrifter, og ved køb af denne bog, så sendes bogen i henhold til distributørens distributionsregler og muligheder, som en E-bog som pdf-fil, og filen lander i din indbakke på den E-mailadresse du oplyser. Klik her og læs mere her >>

.

Strikkeopskrifter på håndledsvarmere af Regina Ritzenhofen

Mangler du håndledsvarmere eller pulsvarmere, fingerløse vanter, muffedisser o.lign. så præsenterer Regina Ritzenhofen en række opskrifter, som er lige til at gå i gang med. Strik bare løs! Er første bog i en ny bogserie, kig forbi Reginas website med strikkebøger og strikkeopskrifter. Se hendes opskrifter på bl.a. babyhuer og babysko samt en masse andet. Klik og læs mere her >>

Du kan også finde babyjakker, babysokker og babyveste, så hold øje med stylestrik.dk for nye strikkeopskrifter. Du kan også købe enkelte opskrifter, hvis du ikke behøver alle 8 opskrifter i bogen ovenfor, så hop ind på hjemmesiden, og find lige præcis den strikkeopskrift, du skal bruge.

Stylestrik.dk udvides løbende med god strik og inspiration – Vi strikkes ved.

.