Højbede i haven er en dejlig enkelt måde at plante og dyrke blomster, kydderurter, grøntsager og frugter. Bogen “Design din have med højbede” er forfattet af Nina Ewald, som introducerer til kunsten at lave sit eget højbed derhjemme.

83. Design din have med højbede af Nina Ewald

Design din have med højbede er skrevet af Nina Ewald, som har skrevet minimum 13 bøger om hus og have (Nina Ewald, 2016). Her præsenterer vi bogen om, som omhandler produktion og design til din have med højbede.

Et højbed kan naturligt bygges og sammensættes på et væld af måder, men du skal særligt have fokus på af få en god løs jord, så rødderne i det du planter kan boltre sig. Modsat navnet “højbed” så behøver højbede ikke at være så høje igen. Nina Ewald skriver at “Nogen tror at kan højbedet skal bygges højere end de 5 centimeter, men det er slet ikke nødvendigt”, få svaret på dette og meget mere faktuelt og gode fif om højbede i bogen. 

Har du lyst til at eksperimenterer med at dyrke af sommerblomster, grøntsager, krydderurter og meget andet, men som lige mangler et par gode råd og fif til at komme i gang motiveret og inspireret, så er bogen måske noget for dig. Produktion af højbede er ideelle til din have i villakvarteret, på landet samt i baggården i storbyen. Du får 167 sider med en A til Z guide til dit nye højbed, bogen “Design din have med højbede” er udgivet af forlaget NICE, klik her for at læse mere og købe bogen >>

Design din have med højbede af Nina Ewald

Bogen er skrevet af Nina Ewald, der har skrevet mere end 12 bøger om hus og have, Nina Ewald er freelance journalist, og hun skriver artikler til både aviser, ugeblade og magasiner. Dertil afholder hun også foredrag om de mange grønne emner. Ud over dette så elsker Nina Ewald at fotografere, som hun selv skriver “Overalt, hvor jeg kommer hen, fotograferer jeg på livet løs. Først og fremmest haver, planter og havemennesker. Jeg kan blive helt høj af former, farver og kompositioner” (Nina Ewald, 2016). Klik her for at læse mere og købe bogen >>

.

Kilder

Nina Ewald, 2016. Bøger. Link: http://ninaewald.dk/boeger/

,