Den store amerikanske kogebog er skrevet af den amerikanske forfatterinde Clementine Paddleford, og bogen er en kogebog med 500 opskrifter udviklet og indsamlet af Clementine efter en rundrejse i USA’s stater i 1940’erne. Oprindelig blev alle disse opskrifter udgivet i kogebogen “How America Eats“, men er nu genudgivet efter en revision af kogebogen “The great American Cookbook“, og er nu endelig oversat til Dansk hos Lindhardt og Ringhof. Den store amerikanske kogebog er en amerikansk madklassiker, der svarer til de danske udgaver af hhv. “Frk. Jensens kogebog” og “Ingeborg Suhrs Mad“.

08. Den store amerikanske kogebog

Den store amerikanske kogebog er en kogebog med opskrifter fra alle stater i USA og bogen er systematisk inddelt efter navne på staterne. Selve bogen er en genudgivelse af “How America Eats” og en revision af den nyere “The great American Cookbook”.

Kogebogen byder på 500 favoitretter og klassiske retter, og giver et godt indblik i den amerikanske madkultur efter Clementines rejse rundt i USA, hvor hun mødte fok over det ganske land og snakkede med landmænd, kokke, husmødre, fiskere og masser af folk med stor naturlig kærlighed til amerikansk måltids- og madkultur.

Så har du lyst til at eksperimentere med historisk og klassisk amerikansk mad, som en pang dang til “Frk. Jensens kogebog” og “Ingeborg Suhrs mad”, så kan vi varmt anbefale denne bog, læs mere og køb bogen her >>

.

.

Den store amerikanske kogebog ~ Den amerikanske “Frk. Jensen” og “Ingeborg Suhr”

Den amerikanske forfatterinde Clementine Paddleford blev født i 1898 og døde i 1967 og levede en stor del af hendes liv i New York. Hun knoklede i sit forfatterskab og har bl.a. skrevet artikler til “the New York Sun”, “The New York Telegram”, “This Week Magazine”, og hun var mest aktiv som skribent og forfatter i perioden fra 1920 til 1960, hvor hun bl.a. skrev “Den store amerikanske kogebog”. Kogebogen er en oplevelse at lave mad efter og giver et godt indblik i traditionelle og historiske amerikanske fødevarer og måltider, læs mere og køb bogen her >>