Bøger som Mad med hjerte og fornuft er bøger, der kan rykke og motivere os alle. Mad med hjerte og fornuft er en opskriftsbog skrevet af Mette Madsen og Suzy Wengel.

37. Mad med hjerte og fornuft

Bøger som “Mad med hjerte og fornuft” er alle uanset tema og fokus fantastiske til at skubbe, motivere og måske endda flytte vores madvaner og kreativitet i en positiv retning indenfor det gastronomiske.

Mad med hjerte opskriftsbog nr. 1 er en bog med hele 44 opskrifter på store men også små madretter. Denne bog er som navnet og præciseringen angiver bog nr. 1 af flere kommende bøger målrettet dig, der enten gerne vil af med et par kilo, eller til dig, der blot vil stramme lidt op og bevare den slanke talje. Sidst men ikke mindst er det opskriftsbogen til dig, der stadig ønsker at spise lækker mad.

Sense viser dig en anden måde at fordele det som det hele drejer sig om – nemlig fordeling af protein, fedt, grønt og stivelse i din mad. Maden i bogen kombinerer både det simple og det mere komplekse.

Sense er en teknik, der i henhold til boghandlernes omtaler af bogen, en bog, hvor dine hænder er din vægt og samtidig en bog, hvor du sagtens kan anvende dine egne favoritopskrifter, når blot du justerer lidt på dem, læs mere og køb bogen her >>.

Bøger som Mad med hjerte og fornuft37. Mad med hjerte og fornuft

Vi skriver titlen på bogen med benævnelsen “bøger som Mad med hjerte og fornuft”, da der naturligvis er flere bøger i denne serie. Forfatterne bag denne bogserie elsker mad og gerne mad, der både mætter, er sundt og smager fantastisk. Mad berører alle vores sanser. “Mad med hjerte og fornuft” er første bog i serien, der illustrerer, hvordan sansning (Sense) kan tænkes ind i dine måltider året rundt.

Bogen “Mad med hjerte og fornuft” gennemgår principperne i forfatternes slankemetode – Sense, læs mere her >>

.

Sense – Mad med hjerte og fornuft er ude i flere bind

Sense-serien af opskriftsbøger er ude i flere bind, læs mere om de øvrige bind og emner herunder.

Klik og læs mere om Sense – slank med grøn mad af Suzy Wengel >>

38. Mad med hjerte og fornuft 2

Læs mere om bind 2 her >>

136-mad-med-hjerte-og-fornuft-sense-mere-groent-af-suzy-wengel-og-ida-holm

Læs mere om bind 3 her >>

Læs  mere om “To nemme uger med Sense” her >>

Klik, køb og læs mere om “Sense – Slank med fornuft” >>

Klik, køb og læs mere om “Spis uden om diabetes type 2” >>