Mad med hjerte og fornuft – Opskriftsbog nr. 2 er en ny bog i opskriftsbogserien “Sense”, som gør op med alt det planlægning og store arbejde som  nogle kogebøger ligger op til. Mad med hjerte og fornuft – Opskiftsbog 2 er en mere enkelt kogebog, der hjælper dig til at blive motiveret til at producere sunde retter af alt lige fra frostgrønt, til konserves, suppleret med mad du selv tilbereder og anretter. Kort sagt en bog, der tager udgangspunkt i fornuft og det lager, de fleste danske hjem har af hhv. frostgrønt og konserves og brød, og det er sund fornuft i vores ører.

38. Mad med hjerte og fornuft 2

Bøger som “Mad med hjerte og fornuft” er bog nr. 2 i serien “Sense”. Kogebogen med undertitlen “Plan B – De hurtige retter” gennemgår plan B, som de hurtige, mere enkle og overskuelige løsninger som kun har et sted mellem 5 til 15 minutters forberedelsestid.

På den måde bliver det nemt at huske motivation og sundhed i en travl hverdag og weekend.

Selvom det kun tager 5 til 15 min., at forberede, så resulterer opskrifterne stadig i rigtig god mad. Du bager eksempelvis ikke brødet selv og anvender små enkle convenience løsninger, som færdiglavede frikadeller, frostgrønt og konserves.

Resultatet er stadig lækre sunde måltider og selvom der er tale om frostgrønt er der stadig vitaminer og mineraler i de frosne grøntsager, læs mere og køb bogen her >>
.

Mad med hjerte og fornuft – Opskriftsbog 238. Mad med hjerte og fornuft 2

Alle opskrifterne i bogen kan kombineres som du har lyst til på kryds og tværs. Der er ikke nogle krav til, at du skal spise kold mad til frokost og varm mad til aften vice versa. Kogebogen angiver indholdet af kalorier for hver ret. En spisekasse indeholder mellem 400 til 600 kcal, hvilket svarer til mellem 1674 til 2510 kJ i runde tal. Høje kvinder og mænd skal dog i henhold til forfatteren have lidt mere energi.

Du kan sagtens lave mad ud fra “Sense” uden at kende konceptet. Bogen er lige til at gå til, læs mere her >>

.

.

Sense – Mad med hjerte og fornuft er ude i flere bind

Sense-serien af opskriftsbøger er ude i flere bind, læs mere om de øvrige bind og emner herunder.

Klik og læs mere om Sense – slank med grøn mad af Suzy Wengel >>

37. Mad med hjerte og fornuft

Læs mere om bind 1 her >>

136-mad-med-hjerte-og-fornuft-sense-mere-groent-af-suzy-wengel-og-ida-holm

Læs mere om bind 3 her >>

Læs mere om “Sense – Slank med fornuft” >>

Læs mere om “Sense – Festlige retter med Sense” >>

Spis dig uden om type 2 diabetes med Sense af Suzy Wengel, Lisa Heidi Witt og Susanne Elman Pedersen

Klik, køb og læs mere om “Spis uden om diabetes type 2” >>

Klik, køb og læs mere om “To nemme uger med Sense” >>

Klik, køb og læs mere om “Sense – Slank med fornuft” >>