Rombogen: Elsker du den skarpe kombination af bitterstoffer og lækre sanselige syrlige toner, så er rom måske en drik du ikke har udforsket nok. Klik, køb og læs mere her >>

02. Rombogen

Rombogen af Mads Heitmann og Rasmus Brøchner Hansen er en bog, der giver en god introduktion til rom som nydelsesmiddel. Jeg selv er ikke den store kender af rom, og jeg er selv vokset med rom i den mere simple og klassiske form i “rom og cola”. Bogen her viser at rom er så meget mere end dette.

Elsker du rom? Og/eller er du nysgerrig efter at lære rom bedre at kende? Og søger du sanselig inspiration? Så er “Rombogen – Opdag de gyldne dråber” en god bog både til barskabet, men bogen er også en god bog til hyggelæsning.

Bogen er en god guide til den gode rom. Rom er en meget populær drik, der absolut har fået et comeback. I det forrige årtusinde, der var rom nærmest synonym med ”rom og cola” samt et par øvrige klassiske drinks med rom, men den tid er forbi, Klik, køb og læs mere her >>

Derfor skal du læse rombogen

Rom er og kan så meget mere i dag. Rom bør betragtes som en premium-spiritus som en god Cognac eller Whisky. Der findes bunkevis af forskellige rom, både årgangsrom og øvrige delikate flavouriserede typer af rom. Det er dog ikke alle mennesker, der er bekendt med netop dette eller som har afprøvet det fulde udvalg af rom. Bogen her kan hjælpe lidt til med at få indblik i hvilke typer af rom, du bør afprøve.

Bogen her fokuserer og handler om lagret rom, der nydes rent. Rombogen giver en introduktion til rom som nydelsesmiddel. Bogen fortæller og gennemgår 40 lagrede rom, som man bør prøve, når man har mulighed for det.

Bogen gennemgår forskellige stilarter indenfor rom og præsenterer væsentlige romproducerende lande og typer af rom. Klik, køb og læs mere her >>

Rombogen både til dig der elsker en rom hjemme og i byen

Nogle foretrækker at gå på bar og nyde forskellige former for lækker rom, mens andre foretrækker at nyde et glas rom derhjemme.

Forfatterne til rombogen er passioneret

Rombogen er skrevet af to mennesker og forfattere, der absolut elsker rom. I omtalen fra forlaget beskriver de sig selv som romnørder. Så bogen om rom er absolut at foretrække.

Bogen henvender sig både til kendere af rom samt nybegyndere. Klik, køb og læs mere her >>