Rengøringsekspert Michael René har skrevet rengøringsbogen “Håndbog i praktisk hjælp“, som guider dig rundt i emner som: fjernelse af pletter, hygiejne, indhold i rengøringsmidler, rengøring af inventar og metaller, optimal opbevaring af fødevarer, hygiejne og fødevarekvalitet. Håndbog i praktisk hjælp er både en god grundbog til dig, der skal flytte hjemmefra, men også til dig, der er nysgerrig på hurtige input til løsninger indenfor rengøring, fødevarekvalitet, hygiejne og pletfjerning.

1. Fjernelse af bunkevis af pletter på tøj, møbler og tæpper.
2. Rengøring af inventar og udstyr derhjemme.
3. Efterbehandling og rengøring af specifikke træsorter.
4. En gennemgang af rengøringsmidlers funktion, forholdsregler og sikkerhedsudstyr ved anvendelse af specifikke rengøringsmidler.
5. Vaskesymboler på tøj.
6. Faremærker på rengøringsmidler.
7. Hygiejneregler i køkkenet,
8. Gennemgang af, hvordan du bør opbevare dine fødevarer derhjemme for at minimere madspild og optimere madkvalitet?

.

rp_Forside-Haendbog-i-praktisk-hjaelp-2-209x300.jpg

“Et opslagsværk til den daglige rengøring og kamp mod pletter”.

Bogen “Håndbog i praktisk hjælp” er skrevet af rengøringsekspert Michael René. Bogen er en rigtig god håndbog med svar på mange spørgsmål indenfor både hygiejne, rengøring, pletfjerning, indhold i rengøringsmidler, sikkerhed og korrekt anvendelse af rengøringsmidler.

Du kan også slå en lang række tilsætningsstoffer i rengøringsmidler op i håndbogen.

Bogen er en god opslagsbog til dig, der gerne vil blive klogere på dine rengøringsmidler og måske mangler du et godt råd til at opløse en specifik plet.

Bogen er også god til dig, der skal flytte hjemmefra, som “en god opslagsbog til dig, der går op i, hvad der er i dine rengøringsmidler, hygiejneråd og en bog til dig, der gerne vil have viden om, hvordan du bedst opløser en lang række pletter, såsom chokolade, blod, harpiks, kakao, the, kaffe, fløde, mælk, opkast, læbestift, klistermærker, nikotin, neglelak, sved eller rustplettter og mange flere. Læs mere og køb bogen her >>

Michael René. Håndbog i praktisk hjælp Livet er for kort til nullermænd og dårlig mad, 1. ed. Gyldendal Akademisk 2010, ISBN: 9788762810235 Link >>

.

Håndbog i praktisk hjælp – En bog af rengøringsekspert og lektor Michael René

Håndbog i praktisk hjælp er solgt i tusindevis af eksemplarer landet rundt og er et godt opslagsværk til den nysgerrige borger. Bogen er sat op alfabetisk og er inddelt i kapitler, der angriber emner som pletfjerning, rengøring, efterbehandling og rengøring af træ, indhold og funktion af dine rengøringsmidler – slå dit rengøringsmiddel op og se muligheder for anvendelse.

Bogen præsenterer også faremærker på dine rengøringsmidler, forholdsregler og sikkerhedsudstyr ved anvendelse af dine rengøringsmidler. Der er gode råd og hygiejneregler til dit arbejde i køkkenet. Endeligt er der et lille kapitel, der gennemgår, hvordan du bør opbevare dine fødevarer derhjemme for at mindske madspild og få det optimale ud af din madkvalitet?

.

.

   Håndbog i praktisk hjælp E-Bog

Rengøringsbogen
Håndbog i praktisk hjælp

Rengøringsbogen
Håndbog i praktisk hjælp
eBOG (pdf)

.

Håndbogen gennemgår også, hvordan du fjerner og opløser en lang række af traditionellle og typiske pletter fra tøj, møbler og tæpper. Der gennemgås bl.a., hvordan du opløser pletter med avocado, blod, blyant, blæk, blåbær, chokolade, deodorant, fedt, fløde, frugtsaft, græs, harpiks, olie, neglelak og mange flere pletter……!

.

.

Gucca-logo-blue

Din digitale boghandel, link >>

.

.

.

Rengøringsekspert Michael René

Rengøringsekspert Michael René har arbejdet freelance ekspert for den danske presse siden 2003 og har lavet tusindevis af overskrifter både i radio, Tv, Web Tv, dagblade, aviser og bunkevis af medier Danmark rundt. Michael René kæmper for er at mindske den evindelige begrænsning af viden i danske medier samt det klassiske forsøg i danske medier på at generalisere konklusioner selvom, der i en given case ofte er et væld af forudsætninger og undtagelser, da verden ikke er sort/hvid (binær), men langt mere kompleks.

Kig forbi hjemmesiden Pletvæk.dk, hvor rengøringsekspert Michael René har forfattet bunkevis af artikler, som stikker et spadestik dybere og flere og flere af hans artikler har primære kilder angivet som dokumentation for indholdet.

Se også den store guide til rengøring af fliser og klinker i køkkenent og på badeværelset lige her, link >>

.

Rengøring og fjernelse af pletter må godt være skægt. Se den satiriske comedyvideo her med “Pletmanden”:

.