Historien om det hele af Eske Willerslev & Kristian Leth er bogen med Kristian Leth, der gennem samtaler med professor, evolutionsbiolog og DNA-forsker Eske Willerslev, vender to nærmest uforenlige størrelser som videnskab og magi.

76. Historien om det hele af Eske Willerslev og Kristian LethBestsellere som bogen som “Historien om det hele – Fortællinger om Magi og Videnskab” er bogen, der slår fast gennem Kristian Leth’s og Eske Willerslevs egne analyser at verden ikke er sort og hvid, som den danske presse tit illustrerer.

Bogen “Historien om det hele” indeholder syv fortællinger, der er forfattet på basis at underholdende, men også dybe samtaler mellem Kristian og Eske om fortid, menneskets historie, genetik, aboriginals, indianere, eskimoer, ånder, magi og myter.

Eske Willersllev fortæller ærligt i de mange interviews åbent omkring, hvad han ved, det han ikke ved, og han præsenterer læserne for sine uforklarlige oplevelser. Kristian Leth giver som supplement sine historier om filosofi og religion, herunder ritualer gemt dybt inde i junglen og vodou i Haiti.

Bogen er udgivet af forlaget People’s Press og er på 204 sider, klik, køb og læs mere om bestselleren her >>

.

Historien om det hele af Eske Willerslev & Kristian Leth

Herunder var der tidligere en længere præsentation af bogen “Historien om det hele” af Eske Willerslev og Kristian Leth i Go’ Morgen Danmark og på DR2 deadline. Hvor der tales om, hvordan vi anskuer verdenen, og hvordan vi måske bør tænke verdenen. To meget inspirerende indslag og interview, der vender naturvidenskabens begrænsninger og muligheder, hvis vi bare gerne vil åbne op for nye forskningsområder og måske kritisk evaluerer vores forforståelse (Go 2016 & DR2 2016).

Disse indslag har Tv2 og DR Tv desværre ikke tilgængelige længere på deres Youtubekanaler – beklager, men det er bestemt en bog med dybde.

.

Kilder

DR2 2016. Eske Willerslev & Kristian Leth: Magi og videnskab er ikke hinandens modsætninger – 2 indslag på youtube

Go 2016. Eske Willerslev & Kristian Leth: Magi og videnskab er ikke hinandens modsætninger – 2 indslag på youtube.