Superfood – Sund mad hver dag af Jamie Oliver er en bog, der kombinerer gode opskrifter og sund mad. Derudover så får du en sublim slankekur samt et kapitel med indsigt i hhv. kost, økologi, superfood, søvn og kost. Klik, køb og læs mere om bogen lige her >>

43. Superfood - Sund mad hver dag af Jamie OliverBogen “Superfood sund mad hver dag” er en virkelig inspirerende kogebog af selveste mesterkokken Jamie Oliver, der har udgivet bunkevis af gode kogebøger, der i henhold til min opfattelse tager udgangspunkt i et klassisk forbrugerkøkken.

I denne bog Superfood sund mad hver dag, der fokuserer Jamie Oliver på nemme og lækre opskrifter med gode sunde ernæringsrigtige opskrifter.

Kogebogen kan anvendes som en inspirerende kogebog til hverdagen eller en kur, det er op til dig. Der er også en kur i bogen, hvor du har mulighed for at følge opskrifterne hver dag i en måned. Så der er rigeligt at arbejde med for at optimere på din kost.

Endelig er der også et kapitel, der handler om søvn, økologi, kost og alkohol. Så denne ikke blot en ordinær kogebog, men meget mere.

Bogen “Superfood – Sund mad hver dag af Jamie Oliver” er udgivet af Lindhardt og Ringhof. Bestselleren er på 312 sider og fra 2016, læs mere og køb bogen her >>

Superfood sund mad hver dag af Jamie Oliver “En super kogebog”

Den erfarne kok Jamie Oliver kaster sig over Superfood i denne nye bog. Jeg har endnu ikke selv personligt prøvet denne kur, men om 43. Superfood - Sund mad hver dag af Jamie Oliverikke andet lige, så kan det ikke skade at booste sit liv og indtag af hhv. mineraler, vitaminer og antioxidanter med sund mad. Det kan kun inspirere, at give bogen et forsøg hjemme i køkkenet ved komfuret. Er der grøntsager eller ingredienser du ikke kan finde i dit lokale supermarked, så kan vi anbefale at kigge i onlinebutikker, som eks. nemlig.com, Coop.dk, Aarstiderne.com og øvrige supermarkeder m.fl.

Bogen giver dog gode tips til at balancere din kost bedst muligt. Du får 30 opskrifter på hhv. morgenmad, mad til frokost og lækre måltider til aftensmad. Konkret er der max 400 kcal pr. portion i måtiderne til morgenmaden. Der er max 600 kcal pr. portion i måltiderne til hhv. frokost og aftensmad.

Jeg synes det er forfriskende at Jamie Oliver afprøver dette sundere tema. Han gør sit aller bedste for at få maksimal god smag ind i alle de sunde retter og måltider i bogen. Det skriver “The Sunday Times” også, da de anmeldte bogen om Superfood. De understreger det hele med denne sætning fra anmeldelsen: “Packed with vitamins, bursting with flavour: irresistible new recipes from Jamie Oliver”, og det må siges at være en god anbefaling, Klik, køb og læs mere om bogen her >>

.