Hjernegod mad – Spis dig til bedre hukommelse af Anette Harbech Olesen er ny bestseller og bestemt en bog, der skiller sig ud, når  vi snakker om madopskrifter.

110. Hjernegod mad - Spis dig til bedre hukommelse af Anette Harbech OlesenHjernegod mad – Spis dig til bedre hukommelse er forfattet af Anette Harbech Olesen, som har skrevet 14 bøger i henhold til hendes egen hjemmeside (madforlivet.com, 2016), men når man søger på Saxo.com, så dukker der i skrivende stund hele mere end 14 bøger op med hende som forfatterinde og medforfatterinde – alt sammen bøger om god mad og sundhed målrettet enten kolesterolkuren, fedt, gluten m.fl.
Bestselleren “Hjernegod mad – spis dig til bedre hukommelse” er en kogebog, som er fyldt med gode opskrifter på mad, der medvirker til at holde din hjerne i topform. Bogen er i henhold til omtale af bogen baseret på videnskab, der her er omsat til let og praktisk mad præsenteret som flot, velsmagende og inspirerende mad til din hjerne.

Bogen “Hjernegod mad – spis dig til bedre hukommelse” har 34 sunde opskrifter fyldt med sundt fedt, gode proteiner og grønne kulhydrater, som alle i den rette kombination kan styrke din hjerne og samtidig formår at forkæle dine smagsløg. Bogen er udgivet af forlaget Sophia Helse ApS og er på 136 sider, klik her, køb og læs mere >>

Hjernegod mad – Spis dig til bedre hukommelse af Anette Harbech Olesen

Hvem er Anette Harbech Olesen? Anette har arbejdet med mad i over 17 år i Dansk Supermarked, hvor hun havde ansvaret for en række indkøbsafdelinger hos Dansk Supermarkeds mange kæder. Efter en voldsom trafikulykke tilbage i 1996, kunne hun mærke madens store betydning for hendes eget helbred og hendes velbefindende, og derefter påbegyndte hun selv sine uddannelser indenfor det ernæringsmæssige område (Madforlivet.com, 2016).
Klik og se udvalget af alle de bøger, hvor Anette Harbech Olesen medvirker som forfatterinde og/eller som medforfatterinde. Klik og se alle bøgerne her >>

Kilder

Madforlivet.com 2016. Om Mad for livet. Link: http://www.madforlivet.com/om/