Håndtegner af Roald Als er en eringdringsbog fra de seneste årtiers store tegner selveste Roald Als. Klik, køb og læs mere >>

Håndtegner af Roald Als er en bog med indblik i hans skæve, alvorlige og satiriske tegninger af tidens største personligheder, som Ander Fogh Rasmussen, Poul Nyrup Rasmussen, Helle Thorning-Schmidt og mange andre mennesker såsom forretningsfolk, kendte mediefolk og kunstnere.

Du kommer i bogen med helt ind i den store tegners værksted, og du får et væld af både pudsige og tankevækkende historier fra Roald Als. Du får naturligvis også et væld af illustrative eksempler i bogen, som bringer både smil, latter og en måske en eftertænksom rynke i panden. Du møder masser af de kendte mennesker, som Roald Als har mødt gennem sit liv som tegner. Og her er mange pudsige og episoder. Du hører også om, hvorfor han valgte at blive tegner og en masse historier fra et langt og aktivt liv.

Håndtegner af Roald Als er udgivet af Politikens Forlag. Bestselleren er på 344 sider. Klik, køb og læs mere >>

Omtale af bestselleren “Håndtegner er Roald Als

Bestsellerbogen “Håndtegner er Roald Als” giver et grundigt indblik i tegnerens liv, hvorfor han blev tegner. Et indblik i hans personlige og muntre arbejde hos magasinerne Hovedbladet og Levende Billeder, samt Weekendavisen. Det som de fleste nok erindre er Roald Als seneste job tegner på avisen Politiken, hvor han arbejdede i 25 år. Her arbejdede han sammen med idémanden Poul Einer. Roald Als har om nogen leveret uforglemmelige tegninger, der har bidraget til den aktuelle debat.

Du hører om Roald Als liv som socialdemokrat, samt om hans barske whiskytur med The Potterton Team. Du hører også om de mange historier fra utallige spændende reportagerejser, både de hyggelige, men også de mere alvorlige af slagsen. Du hører om de mest underholdende og sjoveste begivenheder, samt fortællinger om de mange mennesker, der har krydset hans vej. Klik, køb og læs mere >>

Håndtegner er Roald Als giver et nedslag i det bedste og sjoveste fra tegnerens liv. Bogen er illustreret med mange af hans tegninger.

Anmeldelse af Håndtegner er Roald Als 

★ ★ ★ ★ ★

Håndtegner af Roald Als starter ret tragikomisk meden kort fortælling om Roald Als primære fejl. Vi følger hans historier fra hans tidlige barndom og op gennem voksenlivet. Det er i realiteten ret tragisk, at høre om hvordan han var tæt på ikke at bestå realeksamen. Man hører også om et væld af andre tragiske minder fra hans barndom samt hans tidlige voksenliv. Det fremstilles dog på en ret munter måde, og det tegner egentlig et meget godt billede af Roald Als store evne til at fremstille de mest bizarre situationer på en humorristisk måde med sin streg og sine farver. Klik, køb og læs mere >>

Bogen indeholder små kapitler, der tager os igennem store dele af hans liv krydret med Danmarkshistorie. Vi starter i 1908, hvor Roald Als far blev født og slutter i 2018 ved manuskriptets færdiggørelse. Alle kapitler er illustreret med et væld af flotte illustrationer fra tegneren og kunsteren Roald Als. En bog der både kan læses i små bider i vilkårlig rækkefølge eller læses fra start til slut.

Man hører et væld af gode fortællinger fra cases, som skal portrætteres. Af og til er det svært at finde den rigtige vinkel på historien som dels er sjov, men som også er i landets tjeneste, mens det andre gange er lige til.

Bøger.org giver Håndtegner af Roald Als 5 ud af 5 stjerner for en bog, der er sjov, underholdende, politisk og samfundskritisk. Du får også en bog, der viser det journalistiske arbejde i landets tjeneste fra en tegners hånd. Du får en åben, sjov, men til tider tragikomisk bog, hvor man som læser sagtens kan følge både tanker og beslutninger bag Roald Als streg. Jeg trak selv på smilebåndet og lo flere gange af både historier og tegninger. Du får også en bog med masser af kritisk danmarkshistorie. En bog vi absolut kan anbefale. Klik, køb og læs mere >>

.

Andre bestsellere

Scener fra hjertet af Greta Thunberg, Beata Ernman, Malena Ernman og Svante Thunberg

Scener fra hjertet af Greta Thunberg er bestselleren om den 16-årige (2019) svenske klimaaktivist Greta Thunberg. Hun har om nogen sat sig for at råbe verdens politikere op. Greta Thunberg kæmper for at redde jorden og klimaet.

Klik og læs om bogen her >>