George Michael døde kun 53 år gammel i juledagene d. 25. dec. 2016 (Født 25. juni 1963). Et tragisk og uventet dødsfald af en så stor popkunstner med over 100 millioner solgte albums. Specielt nummeret “Last Christmas”, som han producerede sammen med Andrew Ridgeley i gruppen Wham – nok en af vores tids største julehits. George Michael er én af ​​de mest åbne og vokal og pop superstjerner på jorden, men samtidig er han til tider også voldsomt beskyttende i forhold til at snakke om hans privatliv.

138-george-michael-the-biography-af-rob-jovanovicBogen og biografien “George Michael – The Biography” af Rob Jovanovic er en åben og ærlig bog om superstjernen og legenden “George Michael”.

Han dannede gruppen “Wham” tilbage i 1981 og den efterfølgende rigdom og berømmelse var langt ud over hans vildeste fantasier og drømme. Hans musik dannede soundtracket til årtiet 1980’erne, og han opnåede alt dette på trods af, at han voksede op i en såkaldt “dysfunktionel” familie, hvor hans far åbent proklamerede, at George Michael ikke havde talent overhovedet. Måske var dette en af de mange ting, der var med til at sætte rammen for at gruppen “Wham” blev opløst i 1986. Men dette stoppede ham ikke, men fik ham til at starte som soloartist.

Denne engelske biografi er på 240 sider, og den er udgivet af forlaget “Little Brown Book Group” første gang i 2008. Klik, køb og læs mere her >>

Biografi nr. 1 “George Michael – The Biography (2008)” af Rob Jovanovic

Undervejs i den lange karriere har George Michael været involveret i flere kontroverser, men i 138-george-michael-the-biography-af-rob-jovanovicen forfriskende forandring, var han glad for at løse sine problemer i medierne, såsom “En retssag med Sony”; “en anholdelse i en Los Angeles på et offentligt toilet”; “mindre episoder med narkotika” og “en trafikforseelse i London”.

Rob Jovanovic har skrevet denne biografi om George Michael, som præsenterer, hvordan George Michael tackler de mange problemer, der var med til at danne den superstjerne og nu også afdøde pop-legende samt hans plads som et kulturelt ikon.

En spændende bog og et godt indblik i hans liv og karriere frem til 2006. Klik, køb og læs mere her >>

.

Biografi nr. 2 “Careless Whispers – The Life and Career of George Michael (2012)” af Robert Steele Sir

Denne næste biografi fra 2012, er en medrivende fortælling om George Michael mange op- og nedture i139-careless-whispers-the-life-and-career-of-george-michael-af-robert-steele-sir hans liv og karriere, som én af popmusikens bedste solister, samt hans solokarriere efter opløsningen af bandet “Wham”, og en lang række fortællinger fra hans personlige liv.

George Michael er som en af de mest spillede kunstnere på britisk radio de sidste årtier en legende. George Michael har solgt over 100 millioner albums på verdensplan, og havde syv britiske “nummer et” singler og albums. Denne afslørende nye biografi, fortæller også historien om dannelsen af popgruppen Wham! i de tidligere 80’ere med vennen Andrew Ridgley. Klik, køb og læs mere her >>

Deres store succes med stribevis af hits, såsom Bad Boys, Club Tropicana, Last Christmas og Young Guns (Go For It) og Wake Me Up Before You Go-Go samt kollisionen med Wham’s splittelse i 1986 samt hans succes som solo artist med albums som “Faith and Listen Without Prejudice” med bl.a. nummeret “Freedom 90’s” sætter rammen om legenden “George Michael”.

Bogen beskriver også hans juridiske kamp med Sony, som kostede ham millioner. Hans personlige liv, herunder hans hemmelige kæreste Anselmo Feleppo, som døde i 1993, hans tidligere make-up artist “Kathy Jeung” og kunsthandler “Kenny Goss”. Samt stoffer og sex skandaler, som til sidst førte ham til en fængselsstraf i 2010 efter en bilulykke. Bogen har også kommentarer fra folk som kendte George Michael og hans karriere – såsom manageren “Simon Napier-Bell”.

Denne engelske biografi er på 376 sider, og den er udgivet af forlaget “Omnibus Press” første gang i 2012. Klik, køb og læs mere her >>

.

Musikvideoer med George Michael og Wham

Herunder er præsenteret en række musikvideoer med George Michael og Wham.

Bad Boys

Club Tropicana

Freedom ’90

Last Christmas

Young Guns (Go for it)

Wake Me Up Before You Go-Go