Hjernesmarte børn af Anette Prehn udkom i 2015, og er en bog, der efter vores vurdering er tidsløs i den forstand, at bogen kan anvendes på alle tidspunkter uanset, hvornår du måtte læse denne bog. Hjernesmarte børn er en bog, du kan lærer utrolig meget af i forhold til din egen læring og selvforståelse af dine egne rytmer og vaner, men også i forhold til at det at lære, at støtte dine egne børn på deres vej gennem livet i et utal af situationer. Klik, køb og læs mere her >>

137-hjernesmarte-boern-styrk-dit-barns-hjerne-for-livet-og-bliv-selv-klogere-af-anette-prehnHjernesmarte børn af Anette Prehn er en bog, hvor du nemt kan blive klog på hjernens spilleregler. Du kan anvende bogen, så du kan hjælpe dine børn og dit barn til at blive robust og til at støtte dit barn til at opnå en god og bedre læring. Bogen er måltrettet forældre til både børn og unge i alderen fra 0 og helt op til 18 år.

Bogen “Hjernesmarte børn” er skrevet med varme og humor, og det er både en interessant og spændende bog, der beretter om, hvor “hjerneklodsede” vi voksne kan være uden, at ville være det. Dette skyldes ofte, at vi voksne er uvidende om, hvordan vores hjerne egentlig fungerer. Hjernen følger nemlig bestemte mønstre og logikker, hvilket let kan gøre vores hjerne til at blive en modspiller, hvilket i det store perspektiv ikke er vores ønske.

Bogen “Hjernesmarte børn” giver dig et indblik samt et overblik over, hvordan du kan lære at tackle mange af hverdagens situationer enkelt. Bogen er udgivet af forlaget People’s Press, og er på 252 sider. Klik, køb og læs mere om “Hjernesmarte bør” her >>

Hjernesmarte børn af Anette Prehn – I korte træk

Bogen “Hjernesmarte børn” af Anette Prehn skitserer i korte træk, hvordan du nemt kan vende de meget velkendte “stop så!” situationer til brugbar læring. Bogen skitserer også, hvad du kan gøre for at styrke dit barns indre ro og dit barns mod, så det ikke bliver så utrygt. Du får råd til at hjælpe dit barn til at lide mindre af eks. præstationsangst. Styrk dit barn og hjælp dit barn til at kunne mestre, de mange forskellige sociale krav i hverdagen og styrk dit barns eller dine børns selvkontrol og empati. Klik, køb og læs mere om “Hjernesmarte børn” her >>

Styrk dine børn eller dit barns metoder til, at se en situation fra flere samt nye vinkler, hvis det nu går helt i baglås. Hjælp også dine børn til eller hjælp dit barn til, at blive helt rolig igen, hvis vreden tager over.

Bogen præsenterer også, hvordan din/dine børns hjerne fungerer ud fra en række spilleregler. Bogen gør det enkelt at forstå, hvordan du bruger rammer og regler til at skabe et mere nærværende og respektfuldt samspil med dine børn samt dit barn.

Om Anette Prehn

Anette Prehn er indehaver af enkeltmandsvirksomheden (CVR 2016) “Centre for Brain-Based Leadership and Learning”. Derudover er Anette Prehn mor til tre børn og bonusmor til et fjerde barn.

Anette Prehn (Født 1975) er uddannet sociolog og fungerer som facilitator og foredragsholder (Anette Prehn; 2016). Hun arbejder som forfatter til et hav af bøger om hjernens spilleregler. Hun opdagede selv for mange år siden, at hjernen følger en række bestemte spilleregler, men stort set “ingen” kender disse spilleregler i detaljer. Selv de mennesker, som har hørt om disse såkaldte spilleregler, de ved ikke, hvordan man bør anvende disse såkaldte spilleregler i praksis. Det er Anette Prehns egen ambition, at lave producerer fremragende og jordnær videnskabelig formidling, og det gør hun i sine mange foredrag og i sine bøger – stor respekt herfra os, der omtaler hendes projekter og bøger her på Bøger.org.

Anette Prehn har også forfattet mange flere bøger indenfor samme kategori af coaching-bøger som “Play Your Brain”, “Coach dig selv” samt “Hjernesmart pædagogik”. Klik her og se udvalget af hendes bøger og læs mere >>

Hendes bog “Hjernesmarte børn” af Anette Prehn handler om, hvordan du kan styrke din hjerne bedst muligt, se denne livsbekræftende video:

Anette Prehn har arbejdet med korrektion af dine vaner, og din hjerne i mange år, se en af hendes tidligere videoer her:

Kilder

Anette Prehn 2016. Om Anette Prehn. Link: http://hjernesmart.dk/om-anette-prehn/

CVR 2016. Anette Prehn. Link: https://datacvr.virk.dk/data/produkter?enhedstype=virksomhed&id=28265700&soeg=anette+prehn&type=Alle