Isprinsesser, Feernes Rige og Fantasy-skoven er forfattet og tegnet af Vivian Rea Wittenborn, der også går under kælenavnet “ColourCat”. De tre første bøger er flot illustreret med elegante flotte sort/hvid-tegninger, som kan farvelægges af læseren. Når disse bøger købes, tilbydes, der ligeledes gratis download af historierne, hvilket gør det nemt at sidde og lytte, mens man følger med i de spændende historier. Det er en rigtig god idé at kombinere de gode eventyr i bogform med aktivitetsbøger samt lydbøger, man får hele pakken. I det lys, sælges bøgerne til en meget favorabel og god pris. Se alle bøgerne her, køb og læs mere >>

133-isprinsesser-colour-cat-farvelaeg-dit-eventyr-af-colour-cat-vivian-rea.134-feernes-rige-colour-cat-farvelaeg-dit-eventyr-af-colour-cat-vivian-rea.132-fantasy-skoven-colour-cat-farvelaeg-dit-eventyr-af-colour-cat-vivian-rea

Isprinsesser af Vivian Rea Wittenborn (Colour Cat)

133-isprinsesser-colour-cat-farvelaeg-dit-eventyr-af-colour-cat-vivian-reaBørnebogen Isprinsesserne af Vivian Rea Wittenborn er en fantastisk elegant og levende fortælling om en pige, der sammen med sin hund Mika, er på jagt efter de hemmelighedsfulde isprinsesser, som hun havde hørt sin bedstemor fortælle om. På turen forsvinder hendes hund Mika ude af syne, men så opdager pigen et par elegante skøjter nede ved åen. Det var som om, at disse fine, elegante og pænt udsmykkede skøjter med mønstre og perler, var målrettet hende fra et ukendt sted.

Hun tager skøjterne på, og inden længe huskede begge hendes fødder skøjteløbets elegante trin, men pludselig var hun kommet langt ind i skoven, i sin søgen efter hendes hund Mika, som var løbet i forvejen. Mon hun finder isprinsesserne, som hendes bedstemor har fortalt hende om? Finder hun sin hund og hvem er disse mystiske isprinsesser i virkeligheden?

Samlet giver vi denne bog 4 ud af 5 stjerner. Denne fine bog er en god og eventyrlig historie med 13 flotte helsides tegninger, som læseren kan farvelægge. Ud over den trykte bog, så får du også mulighed for at høre lydbogen, så du nemt kan farvelægge og nyde den spændende historie om jagten efter og mødet med isprinsesserne.

Bogen er udgivet af forlaget People’s Press og isprinsesserne er på 28 sider. Klik, køb og læs mere her >>

.

.

Feernes Rige af Vivian Rea Wittenborn (Colour Cat)

134-feernes-rige-colour-cat-farvelaeg-dit-eventyr-af-colour-cat-vivian-reaBørnebogen Feernes rige af Vivian Rea Wittenborn er fortællingen om Feen Ismelda der med flotte sommerfuglevinger, blev vækket til live i foråret fra en foldet rose, der folder sig ud i flotte farver efter efterårets og vinterens mørke og kolde tid. Sommerens feer kommer til live i blomsternes midte om foråret og går til ro i de stedsegrønne planters blade i det sene efterår og vinter, hvor de falder i søvn. Klik, køb og læs mere her >>

Feen Ismelda kunne ikke falde til ro i det sene efterår og vinter. Hun blev nemlig ikke træt, og hendes sommervinger falmede og faldt af.  Heldigvis groede, der, til hendes overraskelse, et par nye efterårsvinger frem på hende, og de lignede heldigvis efterårets feers egne smukke vinger. Efterårets feer var anderledes, og ganske tilfredse for de mere kølige temperaturer modsat Ismelda, der ikke var skabt til efteråret. De kunne dog ikke hjælpe hende, og hun må søge gode råd hos dyrene i skoven om, hvordan hun bedst muligt kunne falde i søvn og overleve det kolde efterår og vinter. Pludselig blev det vinter og hendes efterårsvinger faldt af, og et par vintervinger voksede ud, og der gik rygter om at én af vinterfeerne var ude efter hendes vinger.

Hvordan overlever Ismelda den kolde vinter? Og kan hun finde nogle, der kan hjælpe hende til at falde i søvn her i løbet af den lange vinter? Så hun atter kan vågne op til det kommende forår og folde sine smukke vinger ud i forårets og sommerens lys og dejlige blomsterdufte.

Samlet giver vi denne bog 5 ud af 5 stjerner. Denne fine bog er en dejlig uforudsigelig eventyrlig historie med 13 flotte helsides tegninger, som læseren kan farvelægge. Ud over den trykte bog, så får du også mulighed for at høre lydbogen, så du nemt kan farvelægge, og nyde denne interessante historie om den smukke fe Ismelda’s jagt på ro og søvn, så hun kan folde sine smukke forårs- og sommervinger ud i solskin og duftende blomstre. Bogen er udgivet af forlaget People’s Press og Feernes rige er på 28 sider. Klik, køb og læs mere her >>

Fantasy-skoven af Vivian Rea Wittenborn (Colour Cat)

132-fantasy-skoven-colour-cat-farvelaeg-dit-eventyr-af-colour-cat-vivian-rea

Børnebog Fatasy-skoven af Vivian Rea Wittenborn er fortællingen om kongeriet Byriana, kongen og hans søn Destrian. En dag døde kongen, og sønnen skulle derfor overtage tronen til kongeriget. Destrian var alt for ung, og han blev grebet af galskab og inden længe rygtes det, at han benyttede mørke kræfter, så intet menneske turde nærme sig slottet. Klik, køb og læs mere her >>

I skoven lever der mange dyr, væsener og feer. Én af disse feer var nysgerrig efter at møde den kæmpemæssige mørke skygge, som mange talte om. En kappeklædt ridder drog igennem skoven, men blev udmattet og faldt i en dyb, dyb søvn. En pige ved navn Seraphine med et væld af drager er også en del af skoven, og vi møder også Toldmanden Barda, der har iværksat en forbandelse, som skal brydes. Dertil er der vilde lyde, uhyrer og elverfolket.

Lykkes det mon at bryde forbandelsen? Hvem er troldmanden Barda? Hvilken rolle spiller Seraphine med dragerne? Og endelig, hvad sker der med kongens søn Destrian? Og ikke mindst lykkes det at redde kongeriget Byriana, eller vinder mørkets kræfter?

I starten af denne bog introduceres de mange karakterer, og efter halvdelen af fortællingen kender vi de mange af hjørnerne i historien, samt konflikter og et par muligheder. Samlet giver vi denne bog 4 ud af 5 stjerner.

Denne fine bog er meget eventyrlig og jeg vil sige at denne bog både er målrettet drenge og piger. Den er dejlig uforudsigelig og meget flot illustreret med 13 flotte helsides tegninger, som læseren kan farvelægge. Ud over den trykte bog, så får du også mulighed for at høre lydbogen, så du nemt kan farvelægge, og nyde denne eventyrlige historie om kongeriget, drager, troldmanden, elverfolket og den kappeklædte ridder. Bogen er udgivet af forlaget People’s Press og Fantasy-skoven er på 28 sider. Klik, køb og læs mere her >>

Forfatterinden og tegneren Vivian Rea Wittenborn

Forfatterinden Vivian Rea Wittenborn arbejder med illustrationer, og har tidligere lavet Mandalas malebøger, som eks. “Mandalas med Dyr”, hvor man Vivian Rea Wittenborn ved køb kan støtte verdensnaturfonden (WWF). Dertil har hu også illustreret “Eventyrlige Isblomster Bind 1 og 2”.
Vivian Rea Wittenborn fortæller til Bøger.org, at hun med denne nye serie af bøger har fået mulighed for, at arbejde med en anderledes og mere fri stil, samt at prøve kræfter med skrivekunsten for første gang.
Vivian Rea Wittenborn er barn af to dygtige kunstner-forældre, som igennem sin opvækst har mindet hende om, at have et åbent og fantasifuldt sind. På baggrund af dette er det naturligt for hende, at eventyret ligger skjult lige bag den verden, vi ser til daglig. Illustrationerne er i  varierende sværhedsgrad, så flere aldersgrupper kan få glæde af dem.
Bøgerne om Prinsesser, Feer og prinser, koner, trolde og riddere passer godt til børn i 8 til 12 års alderen, specielt set i lyset af, at de kan få stor glæde af at farvelægge de mange fine illustrationer, og samtidig læse de gode eventyr selv. Børn der er yngre og derfor har svært ved at læse teksten, kan dog benytte sig af muligheden for at lytte til den gratis lydbog, som følger med bogen.
Inspirationen til Vivian Rea Wittenborn’s bøger har hun fundet fra naturen og fra fantasy-verdenen, men “Isprinsesser” er helt specifikt inspireret af, at hun selv har løbet på skøjter i mange år, og hun fortæller, at stadig løber på skøjter. Vivian Rea Wittenborn ønsker, at åbne folks øjne for den fantastiske skøjteverden, som hun selv kender.
Faktisk var det forlaget (People’s Press) forslag, at lave bøgerne som kombinerede male- og historiebøger, efter at Vivian havde præsenteret et par af de mange fine illustrationer, så egentlig er historierne udsprunget af illustrationerne.
Hvad stilen i tegningerne angår, så ønskede Vivian at skabe noget, der ikke allerede var repræsenteret, dvs. noget, som hverken var Disney-stil eller “voksen” malerbogsagtig stil. Vivian Rea Wittenborn syntes, at der manglede noget til det publikum midt imellem, og det vil vi gerne her på Bøger.org give hende ret i. Se alle bøgerne her, køb og læs mere >>