Dage med mildhed, modgang og mirakler af Hella Joof er en absolut bestseller. En bog hvor vi alle kan genkende episoder og detaljer, og det gør netop bogen så menneskelig og dejlig at læse. Klik, køb og læs mere her >>

Dage med mildhed, modgang og mirakler af Hella Joof er en bog, der beskriver de dage, hvor alting kører som smurt i olie, men også en bog, der tør fortælle om de dage, hvor alting falder sammen rundt om ørerne på én, og man mærker og føler, at man kun er et menneske.

Der er også de dage man vil huske for evigt – dage med smil og glæde, men der er også dage, man hurtigt glemmer, som parkeres i glemmebogen og måske aldrig kan hentes frem igen. Nogle dage er dage som vi meget beleiligt glemmer, mens andre dage vil være gode at kunne hive frem i hukommelsen i ny og næ. Sidst men ikke mindst så er der de dage man helst vil glemme, men de har sat sig godt fast i hukommelsen. Herunder dage, hvor man tager en tudetur og så bearbejder situationen i dagene, ugerne og månederne efter. Men alle dagene bidrager totalt set til det hele liv.

Pointen er at alle dagene er værd at samle på og værdsætte – lige fra den værste dag til den mest fantastiske og lykkelige dag man har haft. Bogen “Dage med mildhed, modgang og mirakler” er frisk og afspejler Hella Joofs humoristiske dans og hendes mangeårige visdom. En herlig bog.

Dage med mildhed, modgang og mirakler af Hella Joof er udgivet af forlaget Gyldendal. Bogen og bestselleren er på 492 sider. Klik, køb og læs mere her >>

Videotrailer – Dage med mildhed, modgang og mirakler af Hella Joof

Herunder følger videotraileren, når den udkommer…!

Hella Joofs tidligere bog Papmachéreglen

128-papmache-reglen-og-andre-glimrende-leveregler-fra-livets-lovsamling-af-hella-joof

Papmaché reglen af Hella Joof var hendes set fra vores bord nok hendes største bestseller, som er ret let at blive vild med. Hella Joof er en kvinde med masser af humor, og det skinder ret godt igennem i bogen papmachéreglen, men også i ovenstående bog “Dage med mildhed, modgang og mirakler af Hella Joof”.

Hella Joofs bog ”Papmache reglen”, præsenterer 25 gode leveregler, som kan gøre livet en lille smule bedre. Bogens titel om Papmachéreglen er én af de 25 leveregler som præsenteres. Hella Joof har både lavet satire-Tv og børne-Tv, så er det ikke kun pjank og pjat det hele. Bogen er skrevet i alvor med et glimt i øjet, og målet er t give dig en bog som kan hjælpe dig i et væld af situationer og udfordringer gennem livet.

Og som nævnt, når det nu er Hella Joof, der har skrevet denne bog, så har bogen naturligvis lidt kant og lidt humor, og det meedfører at bogen bliver ganske underholdende med en god balance mellem gode råd og gode eksempler med et humoristisk touch. Emnerne i Papmachéreglen omfatter bl.a. anekdoter fra livet, kærlighed og absolut velkendte problemer fra hverdagen. Læserne vil ligeledes kunne nikke genkendende til et væld af problemer, der illustreres i bogen.

”Papmaché reglen” af Hella Joof er til dig, der gerne vil læse en underholdende bog krydret med alvor, erfaringer og oplevelser. Bogen gør os alle lidt klogere på livet. Bogen er udgivet af forlaget Gyldendal og er på 212 sider. Klik og læs mere om Papmaché reglen af Hella Joof >>