Bestselleren 21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost af Louise Bruun og Jerk Langer er en opskriftsbog med teori og opskrifter til sund kost.

21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost af Louise Bruun og Jerk Langer. Der er mange fordele ved at leve efter en kost med antiinflammatorisk kost. Denne opskriftsbog præsenterer dig for, at du på 21 dage kan reducere al din inflammation og blive stærkere end nogensinde. Undertitlen til bogen siger nok det hele: “Spis dig til bedre fordøjelse, stabilt blodsukker og mere energi“.

Bogen “21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost af Louise Bruun og Jerk Langer” er en bestseller, og bogen hjælper dig til at få styr på dit blodsukker, dit kolesteroltal, din fordøjelse og få reduceret dit blodtryk. Alt dette kan tilsyneladende løses  med denne fantastiske antiinflammatorisk kost. Denne bestseller er forfattet af lægen “Jerk W. Langer” og “Ernæringsterapeut Louise Bruun”, som beskriver, hvad inflammation er, hvordan inflammation opstår, hvilke konsekvenser der er, når du skifter din kost ud med en antiinflammatorisk kost. 

Bestselleren “21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost” er udgivet af Politikens forlag og bogen er på 199 sider. Klik, køb og læs mere >>

Hvad er antiinflammatorisk kost af Louise Bruun og Jerk Langer?

Antiinflammatoriske kost består populært af sund fed fisk, nødder, avocado, grove kerner og masser af friske grøntsager. Alt det vi spiser og vores livsstil kan virke som irritation på vores krop, og det kan i værste fald medfører en inflammation, som er en betændelsestilstand. Et klassisk og meget velkendt eksempel er rygning og indtag af al for store mængder af fedt samt mangel på motion. Du kan dæmpe inflammation ved at spise en korrekt kost og være fysisk aktiv hver dag.

Bente Klarlund fortæller til Politiken (2014), at hvis du har en nedsat evne til at bekæmpe infektioner, så kan den inflammatoriske reaktion blive så kraftig, at din krop kollapser, og denne lette kroniske inflammationkan være farlig for dig på sigt. En kronisk form for inflammation kan påvirker dit stofskifte, hvilket i værste fald kan medfører insulinresistens, der kan medfører Type 2 diabetes, og dette er uønsket og bør undgås. En inflammation kan også medfører en kronisk betændelsestilstand, der igen kan medfører forstyrrelser i fedtstofskiftet, hvilket endvidere kan medføre åreforkalkning. Dernæst kan en inflammation (betændelsestilstand) ligeledes skade dine hjerneceller, og dette kan i værste fald medføre demens, og endvidere kan dette stimulere vækst af kræftceller, hvilket er uønsket.

Din kost kan, som bogen beskriver ovenfor, virke både inflammatorisk eller antiinflammatorisk. Så med dette i mente fra “Bente Klarlund”, så er der muligheder med Antiinflammatorisk kost og motion.

Kilde

Politiken (2014). Klarlund: Sådan lever du antiinflammatorisk. Link:

http://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/sundhedsp/art5534727/Klarlund-S%C3%A5dan-lever-du-antiinflammatorisk