De savnede af Thomas Rydahl er en spændingsroman og thriller om kærlighed, savn og magt. Thrilleren “De savnede” har undertitlen “Ikke alle, der flygter skal findes”. “De savnede” er andet bind i bogserien om eremitten “Erhard Jørgensen”.

Forfatteren Thomas Rydahl har også skrevet og udgivet bogen “Eremitten” i 2014, som er første bind i denne serie om eremitten. Bogen Eremitten blev en absolut anmeldersucces og en stor læsersucces, der blev honoreret med adskillelige priser, såsom Harald Mogensen-prisen for årets bedste krimi samt bogforums debutantpris. Dertil vandt bogen prisen “Glasnøglen” for årets bedste spændingsroman i norden. Så denne bog om “De savnede” har vi naturligvis store forventninger til.

126-de-savnede-af-thomas-rydahl-en-spaendingsromanDe savnede af Thomas Rydahl foregår på ferieøen Fuerteventura, hvor solen varmer godt. Eremit “Erhard Jørgensen” lever sit stille liv, hvor han passer sine to geder, men da han har et handicap med ni fingre, så er han også i den situation, hvor han ikke længere kan køre taxa. Han kan heller ikke længere stemme klaverer. Klik, køb og læs mere her >>

Erhard Jørgensen tjener derfor sine penge på andre ting ved eksempelvis at hjælpe folk med at finde stjålne knallerter og forsvundne hunde. Dette job tvinger ham af os til til at varetage og løse opgaver som ingen andre vil have. Han knokler for at komme ud af sin ensomme tilværelse.

Men der sker ting, der ændre hans hverdag. Det nye kasino i byen bliver oversvømmet, og der ankommer mange surfere på øen pga. den store vandstand og nye muligheder for surfing. Afrika lider og mange flygtninge tager mod Europa. Der ankommer et filmhold i den lille lokale lufthavn på øens østkyst, og de skal optage et afsnit af en given seersuccesen “De savnede”. De skal finde en kendt danskers forsvundne far, men hun ser hellere sin far død end levende, og hun har hang til piller, og hun er vandt til altid at få sin vilje.

De savnede af Thomas Rydahl er udgivet af forlaget Politiken, og bogen er på 516 sider. Klik, køb og læs mere her >>

De savnede af Thomas Rydahl

Se denne trailer om thrilleren “De savnede” af Thomas Rydahl:

Kilder

Politikens Forlag (2016). Anmeldelser og omtale. Link. https://politikensforlag.dk/de-savnede/t-19/9788740034486