Bearlock Bjørn og Julemandens hemmelighed er udviklet, forfattet og tegnet af Thomas Bekker. Børnebogen omhandler figurerne “Bearlock Bjørn” og “Doktor Vaskebjørn” og henvender sig til børn i alderen fra 4 år og op efter. Børn der er over 10 år, kan også have stor glæde af selv at læse denne gode julehistorie om “Bearlock Bjørn og Julemandens hemmelighed“.

124-bearlock-bjoern-og-julemandens-hemmelighed-bearlock-bjoern-af-thomas-bekkerBearlock Bjørn og Julemandens hemmelighed er fortællingen om detektiven Bearlock Bjørn, der arbejder sammen med sin assistent Doktor Vaskebjørn, som begge drager til Grønland for at opklare, hvordan Julemanden egentlig kan have plads til så mange julegaver i sin sæk. For der er jo mange børn i hele verdenen, som skal have gaver juleaften, og julemanden smider jo bare en sæk over skulderen og naturligvis er julekanen fyldt, men gaver til alle børn i hele verdenen fylder jo nok hele fyn, hvis man stabler dem.

Fortællingen og ikke mindst tegningerne giver de to karakterer kant og gør dem dejlig menneskelige og hyggelige. Man kan ikke undgå at blive fanget af denne julehistorie.

Bogen er udgivet af forlaget Inkleaks.com og børnebogen er på 60 sider. Klik, køb og læs mere her >>

.

Bearlock Bjørn og Julemandens hemmelighed

Bogen “Bearlock Bjørn og Julemandens hemmelighed” er en god bog til oplæsning for børn i alderen fra ca. 4 til 10 år. De større børn kan sagtens læse denne julehistorie selv, så bogen er til alle, der har behov for at komme i julehumør. Bogen indeholder masser af gode tegninger, der understøtter handlingen, så det er enkelt og motiverende at følge med i fortællingen. Teknisk foretrækker Thomas at tegne med blyant først, for dernæst at tegne det op med tusch. Selve farvelægningen der foretrækker Thomas Bekker lidt digital hjælp, og derfor bruger han computer til at farvelægge billederne.

Den bedste anbefaling jeg kan give, var da jeg læste bogen for min søn (som er 6 ½ år gammel), og han grinede og grinede af de mange episoder i bogen. Bogen er virkelig underholdende. Et eksempel var da Bearlock Bjørn går på jagt efter guf i flyveren, mens de er oppe i luften på vej mod grønland, der knækkede min søn sammen og skraldgrinede, det er fedt som forældre at opleve, at børnene synes det er god underholdholdning. 

Bøger.org giver denne bog 5 stjerner ud af 5 – Bearlock Bjøn og julemandens hemmelighed er en absolut bestseller.

Vi har været så heldige at få en introduktion til “Bearlock Bjørn og Julemandens hemmelighed” af forfatteren Thomas Bekker , kig med her:

Thomas Bekker har både forfattet og tegnet historien. De to hovedpersoner i julehistorien er udviklet over en årrække, både rent tegneteknisk, men også med hensyn til de karakterers personlige karaktertræk.

Thomas Bekker fortæller til Bøger.org, “at han går meget op i, at en figur er tredimensionel, dvs. at figuren er tegnet således, at læseren tydeligt kan forstå figurens form. Hvis figuren f.eks. har store ører, skal man kunne se, hvor de sidder på hovedet, også når en figuren vises fra en anden vinkel, hvor det er særlig vigtigt, at ørerne følger med resten af hovedet“. Klik, køb og læs mere her >>

Bearlock Bjørn – Karaktertræk

Figurerne i fortællingen om “Bearlock Bjørn og Julemandens hemmelighed”, er alle rovdyr. Thomas Bekker fortæller, at han har valgt hunde og bjørne til denne serie af fortællinger, da han synes at hunde, bjørne o.lign. dyr har mere personlighed, og de er derfor sjovere at tegne. Thomas Bekker kommer oprindeligt fra landet, og er vokset op med en hund, så det giver en naturlig kant på de forskellige karakterer.

Det er samtidig udfordrende at skulle tegne en figur, der ligner et dyr, og samtidig tilføre figuren menneskelige træk og tegne hunden oprejst og gående på to ben, men det må siges at det er lykkes rigtig godt. De mange figurer er ganske troværdige og meget levende. Klik, køb og læs mere her >>

Thomas Bekker

Forfatteren til “Bearlock Bjørn og Julemandens hemmelighed” er uddannet økonom og Thomas Bekker fortæller, at han til daglig arbejder med økonomi og regnskab indenfor sundhedsvæsnet. Som Thomas Bekker selv udtrykker det, “kreativitet og regnskab er en dårlig kombination, så derfor holder han de to emner skarpt adskilt”. Thomas Bekker har altid tegnet og børnebogs- og tegneseriegenren er hans klare favorit.

Selve idéen til børnebogen og julehistorien kom da Thomas Bekkers egen niece skulle have en julehistorie med i skole, og netop på dette tidspunkt var han i gang med en bog med de samme figurer “Bearlock Bjørn” og “Doktor Vaskebjørn”. Der blev brainstormet og på relativ kort tid blev det til en god lille historie.

Det bedste af det hele var, at børnene i Thomas Bekkers nieces klasse alle var begejstret for historien. Som Thomas Bekker udtrykker det, “så er den bedste feedback man kan få, når forældre eller børn selv kommer og fortæller, hvad de synes var sjovt i historien, og den slags tilbagemeldinger på bogen er der kommet rigtig meget af “.

Så Thomas Bekker kastede sig over arbejdet med at forfine alle tegninger, samt med at tilføre en masse ekstra tegninger. Dertil giver det ene det andet, og historien blev gjort meget længere og mere detaljeret. Thomas fortæller endvidere, at han er “top motiveret til at sende Bearlock Bjørn og Doktor Vaskebjørn ud på nye mysterier, de skal opklare“. Så hold øje her på Bøger.org – vi skriver, så snart der er nyheder om flere gode børnebøger om både “Bearlock Bjørn og Doktor Vaskebjørn“. Klik, køb og læs mere her >>

xtra-bb02

Ud over bare en fantastisk underholdende børnebog, så kan du også hente, printe og farvelægge tegninger her fra bogen “Bearlock Bjørn og Julemandens hemmelighed”, klik her og find tegninger >>