Den store bog om Peter Pedal er, som navnet beretter, en stor bog med mange fortællinger om den nysgerrige abe Peter Pedal, som undersøger verdenen sammen med sin ven “Manden med den gule hat”. Den store bog om Peter Pedal er skrevet af forfatterinden Margret E. Rey, der sammen med sin mand H. A. Rey, som medforfatter og illustrator, har skabt “Peter Pedal” ~ “Curious George”.

57. Den store bog om Peter Pedal af Margret og H. A. ReyBørnebogen “Den store bog om Peter Pedal” handler om Peter Pedal og bogen om nok verdens mest nysgerrige abe indeholder et væld af gode historier om den aktive abe og hans ven manden med den gule hat. Bogen indeholder seks bøger om Peter Pedal samlet i ét bind. Børnebogen indeholder disse seks fantastiske historier:
1. Peter Nysgerrig, 2. Peter Pedal, 3. Peter Pedal hænger i, 4. Peter Pedal på himmelfart, 5. Peter Pedal sætter drage op og 6. Peter Pedal på hospital.
Peter Pedal er så nysgerrig, at han ofte skal have lidt hjælp fra sin gode ven, men samtidig formår han også at være original og komme med kreative løsninger, på det han beskæftiger sig med og det er en fornøjelse for både børn og voksne.
Den store bog om Peter Pedal tager os både med på stranden, på hospitalet og han kigger også nærmere på puslepsil samt meget andet. Første udgave af bogen er udgivet i 2007 og denne 3. udgave er fra 2013 og er på 319 sider. Børnebogen er udgivet af forlaget Gyldendal, læs mere og køb bogen her >>

.

Peter Pedal af Margret Elisabeth Rey og Hans Augusto Rey

Børnebøgerne om Peter Pedal er skrevet af den tyske forfatterinde Magret Elisabeth Rey (født i 1906 til 1996) og illustreret og medforfattet af hendes tyske og amerikanske mand Hans Augusto Rey (1898 til 1977), som også underviste i astronomi. De giftede sig i 1935 og de har sammen skrevet og tegnet flere børnebøger sammen (Wiki, 2016a og 2016b), men de er nok mest kendt for børnebøgerne om Peter Pedal (Curious George).

.

Den store bog om Peter Pedal – De seks bøger

Den store bog om Peter Pedal beskrevet ovenfor er en sammensætning af seks gode bøger om den nysgerrige Peter Pedal. Måske har du allerede et par af bøgerne, tjek om du har bøgerne, og køb evt. dem du mangler. Herunder kan du se forsiderne til de seks individuelle børnebøger, som er samlet i “Den store bog om Peter Pedal“.
.

58. Peter Nysgerrig af H. A. Rey_59. Peter Pedal60. Peter Pedal hænger i_..
61. Peter Pedal på Himmelfart62. Peter Pedal sætter drage op63. Peter Pedal på Hospital..

.

Fandt du ikke den bog du ledte efter om Peter Pedal,

så find flere børnebøger om den nysgerrige abe og manden med den gule hat – klik her >>

.

Kilder

Wiki 2016a. Margret Rey. Link: https://da.wikipedia.org/wiki/Margaret_Rey

Wiki 2016b. H. A. Rey. Link: https://da.wikipedia.org/wiki/H.A._Rey

.