Hvor langt er der til verdens ende? Det er et af mange meget væsentlige spørgsmål, som både børn, men også voksne måske kan stille sig selv. Berlingske Media Forlag har udgivet denne bog, hvor professor Lars Henrik Aagaard giver svar på de mange spørgsmål.

56. Hvor langt er der til verdens ende af Lars Henrik Aagaard

Børnebogen “Hvor langt er der til verdens ende?” er en bog, der er interessant for børn, men også for forældrer, som ofte må stå for skud, når de udfordres af de mange spændende spørgsmål fra deres børn. Det kan virkelig være irriterende, når man kommer i tanke om et megasvært spørgsmål, og så har hverken mor eller far svaret. Hvad gør man så, når man virkelig gerne vil kende svaret?

Bogen “Hvor langt er der til verdens ende?” Giver svar på 50 af de hyppige spørgsmål fra børn og unge om livets vigtige og store spørgsmål som eks. Hvad er den største opfindelse? Hvorfor mennesker på et tidspunkt dør? Hvor meget hele jorden vejer? Er universet endeligt? og er der overhovedet en ende på universet? Findes der mon spøgelser i virkeligheden? Og meget andet som både børn og voksne måske kan have brug for at kende svaret på.

Bogen er skrevet af professor Lars Henrik Aagaard, læs mere og køb bogen her >>

.

.

Hvor langt er der til verdens ende af Lars Henrik Aagaard

Børnebogen “Hvor langt er der til verdens ende?” er forfattet af professor “Lars Henrik Aagaard”, som er videnskabsjournalist på Berlingske Media. Det gode ved denne bog er, at den ikke er oversat, men er skrevet direkte ind i en velkendt Dansk kontekst og det gør bogen lettere at forstå. Målgruppen er børn i alderen 6 år til 13 år, men kan som nævnt også læses med interesse af voksne og unge, som er nysgerrige på de mange svar. Bogen er på 189 sider, og den er illustreret af Simon Væth, læs mere og køb bogen her >>

.