SLUK af Imran Rashid handler om kunsten at overleve i en digital verden. Bestselleren giver dig gode råd til at genvinde kontrollen over dit liv side om side med alt det digitale. Klik, køb og læs mere her >>

SLUK af Imran Rashid er en bog, der sætter fokus på de mange millioner af mails, sms’er og beskeder, der både glæder, frustrere og forstyrre vores liv konstant. Imram Rashid skriver, at der i løbet af 10. sekunder sendes knap 8 millioner mails og ca. 2 millioner sms’er. Der “likes” knapt 300.000 gange på Facebook i løbet af 10 sekunder.

Imran Rashid er speciallæge samt innovationschef, og han præsenterer på en letforståelig måde, hvilken effekt massekommunikation, og de kolossale datamængder har på vores krop og på vores hjerne. På den baggrund er denne bog forfattet: SLUK af Imran Rashid. Han har nemlig selv undersøgt, hvilken effekt vores vilde digitale liv har på vores psykiske og fysiske helbred. Dertil illustreres det, hvor overvældende, det kan være for hjernen, der kæmper med at filtrere de store enorme mængder af data.

I denne bestseller “SLUK”, får du en guide og redskaber til, at genvinde lidt af dig selv, i alt det digitale støj du omgives af i hverdagen. Du får gode råd til at prioritere livskvalitet, sundhed og dyrke livet også off-line.

SLUK af Imran Rashid er udgivet af Lindhardt og Ringhof. Bestselleren SLUK er på 256 sider. Klik, køb og læs mere her >>

SLUK af Imran Rashid

Imran Rashid fortæller selv, at læger og medicinsk personale af og til kommer til at kommunikere en løftet pegefinger, når de rådgiver patienter i en konsultation. Dette kan ofte medfører at patienten taber modet og måske ikke lytter til de råd, der gives.

Imran Rashid giver i denne bog og bestseller et mere nuanceret billede ind i, hvordan vores digitale liv påvirker vores mulige tilværelse fysisk og psykisk. Mange elementer digitaliseres og bliver nærmest slugt og suget ind i skærmen og i computeren. Specielt kommunikation er gået fra at være analog til nu at være primær digital og lettilgængeligt via smartphones, tablets, mm. samt et hav af medical devices i markedet.

Imran Rashid fortæller at der ”På et biologisk niveau udgør den store berøringsfølsomme farveskærm en brugerflade, gennem hvilken mennesker på daglig basis stimuleres med både lys, lyd, farver og fysisk berøring. Dette skaber et grundlag for et biologisk tilhørsforhold til smartphonen, der ikke tidligere er set.”