Ligblomsten af Anne Mette Hancock er den første kriminalfortælling i en helt ny serie om  journalisten Heloise Kaldan. Anne Mette Hancock er kriminalforfatterinde og uddannet journalist. Klik, køb og læs mere her >>

Ligblomsten af Anne Mette Hancock handler om journalisten Heloise Kaldan, som er landet midt i et mareridt, hvor hendes vigtige kilde er afsløret i en kæmpe løgn, og den avis, som hun arbejder for gløder. Ikke nok med det, så er Heloise Kaldans privatliv også i en dyb krise. Dertil modtager hun et mystisk brev fra kvinden “Anna Kiel”, som har været eftersøgt for drabet på en ung advokat i mere end 3 år.
Heloise Kaldan og den til tider egenrådige politimand Erik Schäfer starter  med at efterforske den gamle sag, og pludselig dukker en ny drabssag op. Mon “Anna Kiel” har drabs endnu en person eller er det en anden morder, som er på spil? Og hvorfor peger alle spor i sagen tilbage på Heloise Kaldan?

Kriminalromanen “Ligblomsten” er en virkelig stær krimi, som handler om retfærdighed, tilgivelse og hævn, og spørgsmålet er om Heloise Kaldans liv er i fare? Dette er den første bog fra Anne Mette Hancock i en helt ny kriminalserie. 

Ligblomsten af Anne Mette Hancock er udgivet af forlaget Lindhardt og Ringhof og bestselleren er på 304 sider. Klik, køb og læs mere her >>

Ligblomsten af Anne Mette Hancock

Dagbladenes bureau anmelder bogen og bestselleren “Ligblomsten” med ordene: “En raffineret udtænkt historie med alle de overraskelser, man kan forlange, ja, mere end det“, hvilket må siges at være en stor ros til en debuterende forfatterinde i kriminalgenren.

Se traileren nr. 1 til kriminalromanen “Ligblomsten” her:

Se traileren nr. 2 til kriminalromanen “Ligblomsten” her:

Om forfatterinden Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancock er selv uddannet journalist fra Roskilde Universitet (RUC), og hun har arbejdet hos Berlingske Mediehus i 2011 i sit studie som journalist. Anne Mette Hancock er født i Gråsten tilbage i 1979 og hun har boet i Frankrig og i USA. Som journalist har hun arbejdet med livsstilshistorier for bl.a. Berlingske’s mediehus.

Dertil har Anne Mette Hancock erfaring som PR- og pressechef for restaurant Madklubben fra år 2013 til 2015. Anne Mette Hancock bor i København K med sin mand og de har to børn samen. Anne Mette Hancock elsker amerikanske thrillers og krimier og det er noget af det, der har fået hende i gang med at skrive selv.