Min usynlige søn – Kunsten at leve med sine døde resten af livet af Esben Kjær, som arbejder som journalist på DR P1. Esben mistede sin søn Sebastian efter et kræftforløb på et halvt år. Esben er gift og far til tre børn, hvor de to er på jorden og den sidste i himmelen.

81. Min usynlige søn - Kunsten at leve med sine døde resten af livet af Esben KjærBestselleren Min Usynlige Søn er en bog, der handler om, hvordan man lever med sine afdøde. Når mennesker dør, forsvinder de fysisk, men ikke følelsesmæssigt. Esben Kjær fortæller, hvordan verden omkring ham mistede mening på trods af, at han har to børn og en kone derhjemme. Esben har været rundt og har interviewet og snakket sorgforskere, præster og antropologer for at få indblik i, hvem vi bliver, når døden og sorgen rammer os, når vi mister vores aller nærmeste.

I bogen “Min usynlige søn” beskriver Esben Kjærs rejse og erkendelser gennem sorgen efter hans syvårige søn Sebastian døde og tabte kampen mod kræft. Bogen er krydret med research og interessante interviews med eksperter, samt andre der kan perspektivere emnet. Esben Kjær skriver at “sorg er ikke noget, vi skal kureres for, sorgen er en kæmpe kraft, en livslang transformation af, hvem vi er som mennesker“. Bogen hjælper, dig som læser, med at finde svar på, hvem du er som efterladt, og hjælper med at afklare, hvem du måske gerne vil være, når sorgen rammer dig.

Bogen “Min usynlige søn” er på 206 sider og bestselleren er udgivet af forlaget Gyldendal, klik her for at købe bogen >>

.

Min usynlige søn – Kunsten at leve med dine døde resten af livet af Esben Kjær

Da forfatter Esben Kjær bliver spurgt om, hvor han tænker at hans afdøde søn Sebastian er henne? Der svarer Esben Kjær at “derhjemme siger vi, at han er i himlen i manglen på en bedre måde, at beskrive det på, men Sebastian lever videre inden i mig – ikke som et minde, men som en meget levende skæbnekraft“. Herunder kunne man tidligere se forfatter Esben Kjær fortælle om baggrunden for bogen “Min usynlige søn”. Dette beskrivne klip er dog ikke tilgængeligt på Youtube længere. klik her for at købe bogen >>

Titel: Forfatter Esben Kjær: Samfundet har en fuldstændig forkert opfattelse.

.

Se i stedet en monolog med forfatteren Esben Kjær, produceret af DR3 og delt på Facebook:

,