Hvis De lige vil sidde helt stille, frue, dr. Jacobsen er ny på afdelingen af Steffen Jacobsen. I denne bog der bliver dit besøg på skadestuen aldrig det samme igen. I denne skalpelskarpe og hyle morsomme debatbog giver Steffen Jacobsen læseren sine egne anekdoter og betragtninger om læger, regneark og blindtarme. Klik, køb og læs mere >>

Hvis De lige vil sidde helt stille, frue, dr. Jacobsen er ny på afdelingen af Steffen Jacobsen. Forfatteren Steffen Jacobsen er overlæge og ortopædkirurg. Hans sagde dog sin stilling op i en storstilet protest mod Sundhedsplatformen. Foruden denne lange lægelige uddannelse, så kigger han på det hele med et tragikomisk blik i denne underholdende samfundsatire af en bog.

Hvis De lige vil sidde helt stille, frue, dr. Jacobsen er ny på afdelingen af Steffen Jacobsen er en bog, hvor han fortæller sin historie om, hvordan DJØF’ere og politikere har destrueret det danske sundhedsvæsen. Du får hans egne historier med masser af anekdoter og betragtninger set fra lægens bord.

Utopien på Regionsgårdene synes at være hospitaler uden læger – og gerne også patienter“, sådan indleder Steffen Jacobsen. “Hvis De lige vil sidde helt stille, frue, dr. Jacobsen er ny på afdelingen?“.

Bogen indrammer en samfundskritisk og aktuel debat. En samfundssatire på niveau med Hans Scherfigs bog Idealister. Forfatteren Steffen Jacobsens bog er målrettet bekymrede læger og sygeplejersker – og alle borgere, der nogensinde skulle få den vanvittige tanke frivilligt at lade sig indlægge på et dansk hospital.

Hvis De lige vil sidde helt stille, frue, dr. Jacobsen er ny på afdelingen af Steffen Jacobsen er udgivet af Lindhardt og Ringhof. Bogen er på 128 sider. Klik, køb og læs mere >>

.

Se også bøger fra sygeplejerskeuddannelse her >>

Bøger til sygeplejerskeuddannelsen

Her præsenteres bøger som kan være på din pensumliste på sygeplejerskeuddannelsen samt øvrige sundhedsuddannelser: