Digtene Længsel af Nete Krøll er digte med mange dybe følelser. En meget personlig beskrivelse af en kvindes oplevelse, forventninger og erotiske fantasi til samværet med en elsker/elskerinde.
.
Længsel af Nete Krøll er en erotisk digtsamling med i alt 14 digte. Digtsamlingen er meget følelsesbetonet og illustrerer mange følelser, drømme og situationer. Digtene er fine og de varierer igennem alle 14 forskellige digte dog med lidt overlap rent emnemæssigt, men det er også helt fint. Bøger.org giver digtsamlingen 3 ud af 5 stjerner for en meget følelsesbetonet digtsamling, som kommer godt rundt i det følelsesmæssige univers, og det illustrerer også en stribe digte med mange erotiske detaljer, som får tankerne til at stikke af.
Rent litterært er det ikke en tosset digtsamling.
Teknisk er Nete Krøll en del af den litterære undergrund og hendes digte er præsenteret og udgivet i forskellige aviser, magasiner og antologier
Længsel af Nete Krøll er udgivet af forlaget Tell me a story, Toru. Digtsamlingen er på mellem 14 og 28 sider betinget af, hvilket medie du læser bogen på, jo større skærm, jo færre sider er der i de forskellige eBogs-læsere. Vi læste bogen på en iPhone og der var bogen på 28 sider. Lydbogen varer knap 11 minutter. Digtene Længsel af Nete Krøll er desværre udgået og er ikke længere til salg.
.
Bøger.org anbefaler derfor denne digtsamling i stedet: Sjælestorm af Maja Maria Rakel Dahl – klik og læs mere >>
.

Præsentation af de 14 digte: Længsel af Nete Krøll

Herunder introduceres de 14 digte som er med i digtsamlingen Længsel af Nete Krøll.

1. Morgen, giver en kort introduktion til hovedpersonen i denne erotiske digtsamling.
2. En intelligent elsker, er et meget følsomt og seksuelt digt.
3. Ak mit hjerte, er et seksuelt og følsomt digt, som er tynget af længsel.
4. Hvis jeg åbnede mit skød, er ligeledes et følsomt og meget seksuelt digt, dog med en stor usikkerhed indbygget i hovedpersonens sind.
5. Hvor mit begær, er et meget erotisk digt, der illustrerer en søgen efter den rette partner dog behæftet med en stor og naturlig menneskelig usikkerhed om det lykkes at finde den rette partner med succes.
6. Hænger mig fast, et meget erotisk digt, der har et mere fastlåst fokus med en naiv stilsigende risiko for skuffelse. Et digt i den lidt mere triste genre.
7. Lig din krop, et digt om en længsel efter en fast partner.
8. Kysset, et digt der reflekterer over kysset. Et kort og meget erotisk digt.
9. Jeg løfter dynen for dig, er et digt der beskriver en længsel efter en fast erotisk partner, som man kan putte med under dynen.
10. Hidser mig op, et digt hvor kaos møder erotik.
11.Dildoens indtogsmarch, som titlen på dette digt afslører er digtet dybt og meget erotisk. Digtet også frygten.
12. Skrifter endnu engang, et digt, der beskriver en vild længsel efter det erotiske møde.
13.Forvent gerne, et digt, der beskriver en dyb længsel efter ungdommen og den unge erotiske leg.
14. Griber dig, er det sidste digt i denne digtsamling, som beskriver en dyb længsel efter ungdom og forelskelse. Et erotisk digt, der skitserer kærlighed.
.