Atten grader minus af Stefan Ahnhem er tredje bind i kriminalserien med politimanden Fabian Risk, der efterforsker et maskeret drab. Klik, køb og læs mere her >>

Atten grader minus af Stefan Ahnhem handler om politimanden og efterforskeren Fabian Risk, der arbejder på en sag, hvor en bil flyver ud over havnekanten ved kajen i Helsingborg efter en drabelig og vanvittig biljagt op til. Alt tyder umiddelbart på en ulykke, men obduktionen og de tekniske undersøgelser af liget afslører noget helt andet. Bilens fører har nemlig været død i over 2 måneder, og liget har været kølet ned i en fryser. Hvem er det der ønsker at dette skal ligne en ulykke?

Politimanden Fabian Risk knokler sammen med sine politikollegaer hos Helsingborg politi og de er i kamp mod uret. Intet er som det ser ud ved første øjekast, de skal skynde sig før endnu et offer ender på køl.

Atten grader minus af Stefan Ahnhem er en spændende kriminalroman, der som navnet antyder, giver kuldegysninger.

Atten grader minus af Stefan Ahnhem er udgivet af forlaget Lindhardt og Ringhof. Bogen og bestselleren er på 463 sider. Klik, køb og læs mere her >>

.

Atten grader minus af Stefan Ahnhem

Se den korte trailer til bogen “Atten grader minus” af Stefan Ahnhem.

Fabian Risk kriminalserien af Stefan Ahnhem

Kriminalserien om Fabian Risk, der arbejder som efterforsker hos Helsingborg politi, herunder er en kort præsentation af netop Fabian Risk.

Her præsenteres den svenske forfatter Stefan Ahnhems biografi i denne kriminalserie om Fabian Risk. Første bind udkom i 2014, mens andet bind fulgte hurtigt efter i 2015. Derefter gik der to år og tredje bind landte i 2017.

 . .

1. Offer uden ansigt af Stefan Ahnhem, 2014, klik, køb og læs mere >>

2. Den niende grav af Stefan Ahnhem, 2015, klik, køb og læs mere >>

3. Atten grader minus af Stefan Ahnhem, 2017, klik, køb og læs mere >>