Dybt at falde af Danielle Steel er en gribende roman om kvinden, der mister alt og som med en uovertruffen livskraft må genopfinde sig selv. Klik, køb og læs mere >>

Dybt at falde af Danielle Steel handler om Sidney Wells, som lever det såkaldte perfekte liv. Men pludseligt dør hendes rige og hengivne mand i et tragisk uheld. Sidney Wells mister alt – for hendes mand har nemlig ikke skrevet hende ind i sit testamente. Det kommer som et chok for hende, at hendes mand dør, men også at hun ikke er nævnt i testamentet. Hvordan kommer hun videre fra denne fuldstændig uventede situation.

Sidney Wells er uden penge og uden tag over hovedet. Hun må starte fra bunden af igen. Hun bliver tilbudt et højt profileret job i modebranchen, og nu tror hun, at hendes lykke er vendt. Men pludselig rammer en skandale det store firma som hun har fået arbejde hos, og plduselig er det Sidney, der står i skudlinjen. Med alt sat på spidsen er hun fast besluttet på at skabe et helt nyt liv, som hun kan være stolt af. Der er ingen anden vej at gå end at genopfinde sig selv. Hunn må finde sin selvtillid frem og starte med at bygge sit liv op igen – skridt for skridt.

Bestselleren er udgivet af forlaget Lindhardt og Ringhof. Bogen er på 304 sider. Klik, køb og læs mere >>

.

Øvrige bøger af Danielle Steel

Klik her for at se et stort udvalg af Danielle Steels forrige romaner og værker >>