Tryk og glad af Katrine Birk er en lille guide om zoneterapi og akupressur til at målrette forældre til børn, der lider af uro, mavesmerter o.lign. mindre men ikke ubetydelige lidelser.

154. Tryk og glad - Enkel zoneterapi og akupressur for forældre af Katrine BirkTryk og glad af Katrine Birk er en god forbrugerguide til forældre, som har spædbørn, der har problemer med mavekneb, eksem, hoste, uro, forkølelse og mange andre mindre lidelser. Tryk og glad af Katrine Birk er en bog, der præsenterer en lang række punkter på din babys krop, der kan have godt af lidt blid zoneterapi og akupressur. Bogen skulle eftersigende kunne give alle forældre et ekstra redskab, så de kan hjælpe deres børn med at lindre forskellige former for let ubehag hos børnene. Det skal dog siges at metoderne ikke kan helbrede, og du bør altid kontakte din læge, hvis der opstår sygdom.

Teknikkerne fra zoneterapi og akupressur, kan også anvendes på kæresten, så i den forstand har bogen en bred anvendelse. Måske kan bogen også hjælpe med at forebygge og redde de mange velkendte situationer, hvor dine eller andres børn ikke kan sove. Bogen kan anvendes som et supplement og metoderne kan være en god hjælp til den magtesløshed der opstår, når børnene har brug for ro, men ikke kan falde til ro, pga. mindre lidelser. Se også de mange videoer nedenfor med Katrine Birk, som inspiration til bogen.

Tryk og glad af Katrine Birk er på 117 sider og bogen er udgivet af forlaget Rosinante. Klik, køb og læs mere om bogen her >>

Tryk og glad af Katrine Birk

Se en række videoer herunder med Katrine Birk, som præsenterer gode råd til dig og dit barn. I videoen lige herunder er der tip til “ro”:

Her præsenterer Katrine Birk gode råd, som lindre forstoppelse:

I denne video præsenterer Katrine Birk gode råd om, hvordan du lindre ømme gummer, når dit barn får nye tænder:

Her en video med Katrine Birk, der giver råd om bedre søvn til dit barn: