Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag af Morten Münster giver dig en god evidensbasseret metode til at få revideret de gængse virkemidler.  Klik, køb og læs mere her >>

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag af Morten Münster. I denne bog beskriver Morten Münster, hvordan du med en evidens- og forskningsbasseret tilgang til at ændre adfærd. Mennesker opfører sig nemlig ikke altid, som de mennesker vi bygger vores strategier til. Mennesker gør ikke altid som vi har planlagt. Ofte modarbejder vi menneskets psykologi og biologi på den måde vi af og til insisterer på klassisk change management, kampagner, pjecer, fællesmøder, temadage og diverse gode argumenter.

I bogen gennemgås de seneste 40 års forskning i menneskers adfærd. Du får alt dette omsat i en meget enkelt metode i fire trin. Bogen giver en hjælpende hånd til alle ledere og medarbejdere, der er på udkig efter alternativer til de vanlige og gængse virkemidler.

Du får en evidensbaseret tilgang, så du kan ændre adfærd og opnå konkurrencefordele. Når du har læst denne bog, så kan du gøre denne metode til din helt egen.

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag af Morten Münster er udgivet af Gyldendal Business. Bogen og bestselleren er på 309 sider. Klik, køb og læs mere her >>

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag af Morten Münster

I en introduktion skrevet af forfatteren Morten Münster i Børsen (2015), der skitserer Morten de til tider meget svært omsættelige og vage manifest med værdier.

Man diskuterer, hvad det vil sige at have kunden i centrum i praksis – altså helt ned i dagligdagen hos den enkelte medarbejder. Kender du  en medarbejder, der bevidst har jeres kunde i periferien? Så hvorfor bruge så mange ressourcer på at præciserer noget, der er så indlysende oplagt.

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag af Morten Münster er bog, som vi mener at mange kan få rigtig meget ud af at læse. Både som leder og som medarbejder.  Klik, køb og læs mere her >>

Jytte vender tilbage af Morten Münster er proppet med gode eksempler fra hverdagen med fingeren på alle de ømme punkter og benspænd, vi alle kan opleve, som forhindre, at vi får startet op på alle de nødvendige forandringer.

Klik og læs vores omtale af denne bog her >>