H.K.H. Kronprins Frederik er en enestående fotografisk præsentation med ord og billeder af Danmarks kommende konge, Kong Frederik. Klik, køb og læs mere >>

H.K.H. Kronprins Frederik var allerede en bestseller inden den udkom, og det siger ikke så lidt. Bogen er en enestående bog om vores allesammen kære kronprins Frederik, som rammer mange af vores hjerter rundt om i det danske land, når han taler og er på tur rundt i landet.

H.K.H. Kronprins Frederik fyldte 50 år i 2018 og i den anledning er denne bog udgivet. Der er samlet nogle af Danmarks bedste fotografer, og de har alle samlet en lang række øjeblikke fra kronprinsens sidste 25 år af hans liv. Der er også billeder fra kronprinsens eget fotoarkiv. Bogen er en poetisk fortælling i ord og i billeder, hvor læseren inviteres helt ind og tæt på kronprinsens i hans dagligdag. Du får et kærligt og nuanceret billede af vores allesammens kronprins og kommende regent.

Kender du ikke kronprinsen så godt? Så er dette en god bog til at komme lidt tættere på den folkekære kronprins. Kronprinsen valgte til sin 50 års fødselsdag at løbe sammen med hele familien Danmark i det store løb Royal run ’18. Dette var en kæmpe succes og det viser, at han værner om at have kontakt til danskerne. Kronprinsen havde arrangeret et kæmpe maratonløb rundt omkring i Danmark med over 70.000 deltagere. Løbefesten Royal run foregik i Danmarks fem største byer Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og København/Frederiksberg. Kronprinsen løb en mil svarende til 1,609 km i de fire første byer og sluttede løbet af med en løbetur på 10 km i København.

H.K.H. Kronprins Frederik er udgivet af Lindhardt og Ringhof. Bogen og biografien i ord og billeder er på 240 sider. ISBN: 9788711699386. Klik, køb og læs mere >>

Kronprins Frederik inviterer til Royal Run 2018 og 2019

Her er invitationen til Royal Run 2019

Her er invitationen til Royal Run 2018