Villads fra Valby laver en film af Anne Sofie Hammer er endnu en god børnebog fra Anne Sofie Hammer’s hånd. Denne børnebogserie handler om den alt for nysgerrige dreng Villads, som egentlig er en ganske fornuftig dreng, men som af og til overser konsekvenserne af hans handlinger og gode intentioner.

Villads fra Valby laver en film af Anne Sofie Hammer, der beslutter den altid meget opfindsomme dreng Villads sig for at lave en film. Så derfor låner Villads og Frida deres mors mobiltelefon. De har nemlig sammen besluttet, at de har fået verdens bedste idé om at lave en virkelig god film. De vil bare gerne optage filmen ude i badebassinet, men hvad gør man, når man nu kan komme til at tabe sin mors mobiltelefon ned i vandet. Mon ikke de to kreative og opfindsomme børn får en god idé og sikkert en idé, som ikke lige nødvendigvis falder i god jord hos de voksne.

Anne Sofie Hammer er en kendt børnebogsforfatterinde, som har skrevet et væld af børnebøger om Villads og hans mange idéer gennem mange år. Måske kender du filmen om netop “Villads fra Valby”, som kom i 2015. Historierne om Villads fra Valby er både gode til højtlæsning for de mindre børn, men de er også gode og letlæselige for børn i den tidlige skolealder, som selv kan kigge i dem og læse dem. Der er mange fine illustrationer i de mange bøger. Illustrationerne er lavet af tegner og illustrator “Dina Gellerts”.

Børnebogen er udgivet af forlaget Høst og Søn. Klik, køb og læs mere her >>

Villads fra Valby laver en film

Villads er en alle tiders spilopmager, der altid har en virkelig god idé! Eller det synes han i hvert fald selv, og han kan hurtigt får et par gode venner med på idéen. Som forældre og oplæser af disse bøger herhjemme, så griner jeg selv med, og det er så hyggeligt, når min egen dreng griner højlydt af de vilde ting som Villads fra Valby ufrivilligt får sig rodet ud i. Herunder kan du se en lang stribe af de mange børnebøger om Villads fra Valby.

48. Villads fra Valby fra 0 te V47. c40. Villads fra valby laver opgaver

Se mange flere bøger med “Villads fra Valby“, klik her og se udvalget >>