Elskede du også Tintin tegneserier af Hergé, da du var barn, eller kender du en eller flere, der er fan af Tintin. Så har du mulighed for, at få hele den samlede pakke med 24 eventyr i en boks.

Tintin tegneserier af Hergé kan fås samlet i denne store boks “The Tintin Collection (The Adventures of Tintin Compact Editions)” på hele 1440 sider samlet.

Er du stor fan af Tintin tegneserier af Hergé, eller har du været stor fan og har lyst til at genopleve Tintin og Kaptajn Haddock’s eventyr samt mødet med politidetektiverne og tvillingerne Dupond og Dupont. Så er denne boks noget for dig. Fortællingerne foregår både i sovjet, USA, i rummet og ned i det dybe hav m.fl.

Hergé (1907 – 1983) er den fantastiske forfatter, der står bag disse 24 fantastiske eventyr og historier om Tintin (Wiki, 2017). Du får de 24 originale eventyr i denne boks med sjove, spændende og en absolut flot samling af de spændende eventyr og krimihistorier for børn og voksne.

Boksen med Tintin tegneserier af Hergé er udgivet af forlaget Egmont UK Ltd. Boksen indeholder 24 eventyr i 8 bind, og de fylder 1440 sider samlet. Tegneserierne i boksen er på engelsk. Klik, køb og læs mere om “Tintin tegneserier af Hergé” >>

Tintin film

Få overblik over de mange film med Tintin. Klik, køb og læs mere her >>

Se også denne trailer til filmen “The Adventures of Tintin af Peter Jackson og Steven Spielberg”:

Tintin tegneserier af Hergé på Dansk

Klik og se udvalget af tegneserier af Tintin tegneserier af Hergé på Dansk her >>

Kaptajn Haddock bander helt vildt, når hans temperament løber over. Hør videoen herunder, hvor der oplæses hele 213 bandeord fra Kaptajn Haddock, som tilsyneladende skulle være rimeligt dækkende i forhold til udsagn i de mange tegneserier (Tintinologist.org, 2017). Se også Timm og Gordons bud på en Tintin-parodi.

.

Kilder

Tintinologist.org (2017). Captain Haddock’s curses, insults and exclamations. Link: http://www.tintinologist.org/guides/lists/curses.html

Wiki (2017). Hergé. Link: https://da.wikipedia.org/wiki/Herg%C3%A9

.