Rebekka Holm krimiserien af Julie Hastrup er listet og præsenteret nedenfor. Julie Hastrup har tidligere arbejdet på Danmarks Radio (DR) og på Tv2/Lorry. Hun er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, men har arbejdet som succesfuld kriminalforfatterinde siden 2009 med et hav af bestsellere, herunder særligt “Kriminalserien om Rebekka Holm”. Ud over arbejdet som journalist, så er Julie Hastrup oprindelig født i Ringkøbing, og hun er bosiddende i København og mor til to børn og gift.

Rebekka Holm krimiserien af Julie Hastrup  – Kort titelliste

Bind 1. En torn i øjet af Julie Hastrup, udgivet første gang i 2009 af Forlaget Rosinante & Co. Klik, køb og læs mere >>

Bind 2. Det blinde punkt af Julie Hastrup, udgivet første gang i 2010 af Forlaget Rosinante & Co. Klik, køb og læs mere >>

Bind 3. Blodig genvej af Julie Hastrup, udgivet første gang i 2011 af Forlaget Rosinante & Co. Klik, køb og læs mere >>

Bind 4. Portræt af døden af Julie Hastrup, udgivet første gang i 2013 af Forlaget Rosinante & Co. Klik, køb og læs mere her >>

Bind 5. Farlig fortid af Julie Hastrup, udgivet første gang i 2015 af Forlaget Rosinante & Co. Klik, køb og læs mere her >>

Bind 6. Mirakelmanden af Julie Hastrup, udgivet førte gang i 2017 af Politikens Forlag. Klik, køb og læs mere >>

Bind 7. Blodspor af Julie Hastrup, udgivet første gang i 2018 af Politikens Forlag. Klik, køb og læs mere her >>

Resumé af Julie Hastrup’s – Rebekka Holm krimier, bind 1 til 6

Herunder bringer vi et kort resumé af Julie Hastrup’s krimier i krimiserien om Rebekka Holm.

En torn i øjet af Julie Hastrup – Bind 1 i Rebekka Holm krimiserien

En torn i øjet af Julie Hastrup er første bind i krimiserien om Rebekka Holm. Bogen foregår bl.a. i Ringkøbing og det er en by som forfatterinden Julie Hastrup kender særdeles godt, da hun oprindelig er født i Ringkøbing, og det kan man mærke, når man læser denne krimi.

En torn i øjet af Julie Hastrup er første bind i krimiserien om den 35 årige efterforsker fra Rigspolitiets Rejsehold, der har en særlig sans for at mærke forbrydelsens psykologi. Rebekka Holm arbejder på en ny kriminalsag og sendes til Ringkøbing, da lokalpolitiet i Ringkøbing beder om forstærkning.

Kriminalefterforsker Rebekka Holm kender Ringkøbing rigtig godt, men hun har ikke været særlig tæt på Ringkøbing i næsten 16 år. Rebekka vender dog modvilligt tilbage, hvor hun sættes sammen med Michael Bertelsen, som er den lokale politimand, der arbejder på den kriminalsag, som de skal opklare sammen. Men hurtigt hvirvles Rebekka ind i et spind af svigt, bedrag og løgne.

Krimien handler om den kønne, unge Anna Gudbergsen, der efter en aften i byen cykler hjem langs Ringkøbing. Faktum er at Anna aldrig når frem, men findes brutalt myrdet i den nærmeste skov den følgende morgen.

Bogen er udgivet af forlaget Rosinante. Bestselleren og krimien er på 342 sider. Klik, køb og læs mere her >>

Det blinde punkt af Julie Hastrup – Bind 2 i Rebekka Holm krimiserien

Det blinde punkt af Julie Hastrup er andet bind i krimiserien om drabsefterforskeren Rebekka Holm. Det blinde punkt er en forrygende efterfølger til den første bestseller i denne serie.

Rebekka Holm arbejder på en drabssag, hvor en socialrådgiver findes dræbt på Kastellet i København K og tæt på forsvaret. Den dræbte socialrådgiver er skjult i græsset ved voldgraven og derfor er der ingen, der finder hende før gartneren, ved et uheld, kører frontalt ind i hende med sin plæneklipper. Drabsefterforskeren Rebekka Holm arbejder i denne bog sammen med kollegaen Reza Aghajan for at opklare denne meget svære sag uden særligt mange spor.

Ud over dette drab, så er der en række voldsomme voldtægter, denne sommer i København og der er sammentræf til lignende voldtægter i Sverige. Alle spor peger på at der er tale om samme gerningsmand. På den baggrund samarbejder efterforskerne også med Svensk politi. Ud over sagen, så kæmper Rebekka også med personlige ting, måske fordi der er så mange involveret i denne sag, for hvor hun er på vej hen og med hvem?

Bogen er udgivet af forlaget Rosinante. Bestselleren og krimien er på 398 sider. Klik, køb og læs mere her >>

Blodig genvej af Julie Hastrup – Bind 3 i Rebekka Holm krimiserien

Blodig genvej af Julie Hastrup er tredje bind i krimiserien om drabsefterforskeren Rebekka Holm.

Plottet i bestselleren Blodig genvej af Julie Hastrup starter en varm sommeraften i juli måned, hvor Sofie Kyhn Larsen en 9-årig pige forsvinder fra Valbyparkens naturlegeplads.

Sofie er på familieudflugt med hele familien, og pludseligt er hun forduftet. Politiet finder dog hurtigt hendes efterladte mobiltelefon og inden længe sættes Rebekka Holm og hendes kollega Reza Aghajan på sagen, men tiden er knap. Som altid, når det er en sag, der lander på Rebekka og kollegaen Reza’s bord, så forekommer der meget få spor. Det bliver en intens kamp mod tiden, for at finde spor samt logikken i sagens elementer.

Sagen udvikler sig og et par af de fundne spor peger på, at en af de nærmeste er involveret i sagen. Er Sofie mon myrdet, og i så fald hvor er morderen? Dertil må Rebekka også erkende at efterforskningen rækker ind i hendes eget privatliv, og det får dramatiske konsekvenser.

 Bogen er udgivet af forlaget Rosinante. Bestselleren og krimien er på 327 sider. Klik, køb og læs mere her >>

Portræt af døden af Julie Hastrup – Bind 4 i Rebekka Holm krimiserien

Portræt af døden af Julie Hastrup er fjerde bind i krimiserien om drabsefterforskeren Rebekka Holm.

Denne bestseller Portræt af døden af Julie Hastrup skitserer drabssager ved Lyngby sø, hvor to kvinder findes udklædt i gammelt 80’er tøj, voldsomt sminket, placeret på den samme bænk. Begge kvinder er dræbt inden for meget kort tid med kun en lille uge mellem drabene. Begge kvinder har små injektionsstik i nakken. Seriemorderen er på fri fod, og derfor er Rebekka Holm og sin kollega, nød til at at løse gåden, så hurtigt som muligt inden flere kvinder dræbes.

Sammen med disse drab, så er der en enlig kvinde, der opretter en profil på et datingsite for såkaldte “Courgar-kvinder”, der er interesseret i at date unge mænd. Denne kvinde kontaktes hurtigt af en ung mand, og netop deres mailkorrespondance fanger drabsefterforsker Rebekka Holms opmærksomme blik og der må handles hurtigt for at forhindre flere drab.

Julie Hastrup er her tilbage med fjerde bind og en ny grufuld kriminalgåde.

Bogen er udgivet af forlaget Rosinante. Bestselleren og krimien er på 350 sider. Klik, køb og læs mere her >>

Farlig fortid af Julie Hastrup – Bind 5 i Rebekka Holm krimiserien

Farlig fortid af Julie Hastrup er femte bind i krimiserien om drabsefterforskeren Rebekka Holm.

Endnu en bestseller på gaden fra Julie Hastrups hånd Farlig fortid af Julie Hastrup. Denne bog starter en iskold nat i februar, hvor en ambulance forulykker katastrofalt på en landevej i jylland. Ulykken dræber den ene ambulanceredder, mens den anden redder er hårdt kvæstet, men der hvor sagen og mistanken om en kriminalitet opstår er der, hvor patienten, som er livstidsfange fra statsfængslet i Østjylland er flygtet fra ambulancen. Efterfølgende dræbes en landmand med en høtyv uden for Ringkøbing. Derefter ser den lokale præst fra Ringkøbing sin egen dødsannonce i avisen, og ganske få dage efter denne hændelse er præsten dræbt i egen kirke

Drabsefterforsker Rebekka Holm er netop på sin hjemegn i Ringkøbing for at hjælpe sin mor efter, at hendes egen far er død. Hun træder på trods af dette, derfor hurtigt til i efterforskningen af ulykken og drabene. Efterforskningen ser ud til på mystisk vis at have en fællesnævner til en serie hændelser fra den stegende hede sommer tilbage i 1989.

 Bogen er udgivet af forlaget Rosinante. Bestselleren og krimien er på 322 sider. Klik, køb og læs mere her >>

Mirakelmanden af Julie Hastrup – Bind 6 i Rebekka Holm krimiserien

Mirakelmanden af Julie Hastrup er sjette bind om drabs- og kriminalefterforsker Rebekka Holm, som i denne bog rejser til Sverige. Hun har været ude for et overfald og restituerer nu hos Niclas Lundell, der er hendes svenske kollega og kæreste. Meget forudsigeligt, så bliver dette ophold ikke særlig afslappende, men det udvikler sig hurtigt til et mareridt. Niclas Lundell knokler med egen efterforskning på en sag om hans X-kones tidlige død, og han afviser assistance fra Rebekka Holm, som tilbyder at hjælpe med opklaringen.

Rebekka Holm accepterer dog ikke denne afvisning, hun er nemlig, som altid, vildt nysgerrig, Rebekka starter derfor selv efterforskningen i al hemmelighed. Denne efterforskning medfører en stigende mistillid, da hun finder ud af at hendes kollega og kæreste har tilbageholdt vigtige oplysninger i sagen, men hvorfor?  Rebekka finder ud af at den afdøde “Magdalena” (X-konen) søgte svar på, hvordan en række mennesker, der forsvandt og som led grufulde skæbner, alle kunne hænge sammen med kendskab og kontakt til én fælles person. Rebekka føres helt til Finland, hvor hun jager en vanvittig morder og hvirvles ind i morderens dræbende net…

Bestselleren “Mirakelmanden af Julie Hastrup” er udgivet af forlaget Politiken og krimien er på 380 sider. Klik, køb og læs mere >>

Blodspor af Julie Hastrup – Bind 7 i Rebekka Holm krimiserien

Blodspor af Julie Hastrup er syvende bind om drabs- og kriminalefterforsker Rebekka Holm. Blodspor af Julie Hastrup foregår i det nordsjællandske, hvor familien Friis findes skudt og dræbt i deres parcelhus. En makaber hændelse, der hurtigt rygtes. Det er nemlig det lokale postbud, der finder familien dræbt siddende omkring middagsbordet. Vores alle sammens drabsefterforsker Rebekka Holm sættes på opgaven, og skal opklare den brutale udslettelse af hele familien fra Nordsjælland. Hun skal også opklare deres mørke fortid og løgne. Men hvad er op og ned i deres historie og rammerne omkring den drabelige scene, der har udspillet sig i deres hjem. Klik, køb og læs mere her >>

Ved et nærmere eftersyn er drabet på moderen særlig bestialsk og vækker Rebekka Holms undren. For hvorfor skulle denne ellers pæne familie dø? Dertil viser det sig, at der findes en overlevende datter, og hun forsvinder sporløst, men hvorfor? Rebekka Holm begraver sig i denne mordsag. En sag der hurtigt afslører familiens dunkle historie og fortidige forbindelser til uhyggelige hændelser under Francos tid som Spaniens diktator. Krimien Blodspor af Julie Hastrup er endnu en medrivende kriminalroman med masser af spænding og endnu et bind i Julie Hastrups populære serie om Rebekka Holm, hvor fortidens historier og hændelser aldrig glemmes. Blodspor af Julie Hastrup er ugivet af Politikens Forlag. Bestselleren er på 448 sider. Klik, køb og læs mere her >>

.

.