Oxen Lupus af Jens Henrik Jensen er Oxen trilogiens fjerde bind, som ingen havde troet ville udkomme, men nu er den her. Bogen er udgivet af Politikens forlag og krimien og bestselleren er på 519 sider, så der er masser af spænding.

Oxen bind nr. 4 Lupus – Trilogiens efterfølger af Jens Henrik Jensen

I denne fjerde krimi rejser krigsveteranen til midtjylland for at opspore en person, som er forsvundet. Niels Oxen lever normalt et helt fredeligt liv i Vangede, hvor han fokuserer på at opbygge og forbedre sit forhold til sin søn.

Da en tidligere PET-chef spørger om han kan assistere med at opklare sagen fra midtjylland, så er hans første svar “nej tak”, men Oxen bliver dog overtalt til at rejse til Harrild Hede for at starte efterforskningen. Oxen vælger at medbringe sin søn til Harrild Hede, da han tænker det kunne blive en hyggelig vinterferie.

I krimien Oxen – Lupus, rejser faderen med sin søn ind i et område med ulve. Der er dog mere end én type af ulve, der er gør den ellers overskuelige opgave til et farligt forsøg på at afdække og opklare fortidens hemmeligheder.

Krimien Oxen – Lupus er udgivet af forlaget Politiken. Krimien er på 519 sider. Klik, køb og læs mere her >>

 

Videotrailer til Oxen Lupus af Jens Henrik Jensen

Herunder kan du se Jens Henrik Jensens præsentation af sin egen krimi. Dertil kan du se den officielle videotrailer til krimien.

Trilogien Oxen, der voksede til 4 bind

Vi er enormt glade for at kunne præsentere bind 4 i den føromtalte Oxen-trilogi, som heldigvis for os fans har fået vokseværk.

111-oxen-de-haengte-hunde-oxen-trilogien-nr-1-af-3-af-jens-henrik-jensen 112-oxen-de-maerke-maend-oxen-trilogien-nr-2-af-3-af-jens-henrik-jensen 113-oxen-de-frosne-flammer-oxen-trilogien-nr-3-af-3-af-jens-henrik-jensen.

Klik her og få et overblik over alle udgaver og typer af bøger for Oxen  >>