Den store hånd for halvgamle mænd af Bjarne Schilling og Gorm Vølver er en underholdende og humoristisk bog. Du får et indblik i de typer man selv er som menneske eller har mødt, hørt om og kender.

Den store hånd for halvgamle mænd af Bjarne Schilling og Gorm Vølver er målrettet mænd i alderen 40, 50 og 60 år, og jeg vil betegne den som en biografi af halvgamle mænd – ganske underholdende fortælling.

Den store håndbog for halvgamle mænd er udgivet af Politikens Forlag. Bogen er på 233 sider. Klik, køb og læs mere >>

Anmeldelse af Den store håndbog for halvgamle mænd

Kompositionsmæssigt er bogen bygget op med en indledning med en overordnet introduktion til, hvordan de to forfattere ser de halvgamle mænd. Dernæst følger en alfabetisk gennemgang, fra A til Å, af hvordan halvgamle mænd ser på en lang række kulturelle emner samt hverdagsbegivenheder. Bogen kan fungere som et opslagsværk til “halvgamle mand”. Elller unge som ønsker at se, hvordan halvgamle mænd mon kunne tænke. Mangler man et klassisk udsagn “som en halvgammel” mand, så er bogen leveringsdygtig. Vi har læst bogen med øje for det sidste moment og bogen er ren og skær oplysende underholdning. Der er til tider emner, som belyses i underfundige sure og vrisne vinkler, som arketypen på en halvgammel mand.

★★★★✩

Bøger.org giver “Den store håndbog for halvgamle mænd” 4 ud af 5 stjerner. Du får en absolut underholdende bog, med et væld af eksempler, som vi alle har mødt i vores hverdag og liv. Bogen er dog til tider en anelse ensidig i sin beskrivelse af den halvgamle mand, men det giver de også svar på allerede i introduktionen til deres alfabetiske “brokliste”: “muligvis er man ikke enig, men så kan man jo bare brokke sig over selve listen“. Vi anbefaler bogen som god underholdning og et underfundigt opslagsværk. Den bedste gave til din far eller din bedstefar. klik, køb og læs mere >>

Sig noget seriøst Sjovt af Henrik Skovdal

Vi har læst og skrevet en anmeldelse af bogen “Sig noget seriøst sjovt”.

Bogen giver de bedste hemmelige tricks fra professionelle Stand Up komikere. Du får gode råd til at peppe dit foredrag op kompositorisk.

Absolut en bog for alle, der holder alt fra et lille oplæg til større foredrag.

Klik og læs mere her >>

.

.

FAQ: Hvad handler bogen “Den store håndbog for halvgamle mænd” om?

👉 Hvad handler “Den store bog om halvgamle mænd” om?

Den store bog om halvgamle mænd af Bjarne Schilling og Gorm Vølver er en underholdende alfabetisk bog fra A til Å med gamle mænds syn på alt lige fra grafitti til pålægspakker, man ikke kan åbne. Du får et let oplagsværk med bunkevis af hverdagseksempler, som man slet ikke troede at gamle mænd bemærkede, men de ser og bemærker alt. Du får den fuldendte bog med brok til alle verdens emner – ganske underholdende bog.