Bliv hos mig af Harlan Coben er en nervepirrende thriller fra krimikongen og denne bog landte på New York Times bestsellerliste som nr. 1. Klik, køb og læs mere her >>

156. Bliv hos mig af Harlan CobenBliv hos mig af Harlan Coben handler om tre personer, som har det til fælles, at de alle tre lever i fortidens skygge. Dette ændrer sig, da paparazofotografen “Ray”, en dag kommer til at tage et meget afslørende billede. Dette foto starter en stribe hændelser, som påvirker dem alle. Alt dette medfører et skarpt farefuldt opgør med fortidens løgne og hemmeligheder. De tre personer, der ender i det skarpe opgør med fortiden er hhv. Ray, Megan og Jack.

Ray var ellers en rigtig god fotograf, som blev spået en stor fremtid, men nu er han allerede blevet 40 år, og Ray skaffer sig brød på bordet ved at arbejde som paparazzo for de rige og de forkælede børn, der ønsker at blive mere kendt. Megan der engang var en vild og meget løssluppen pige, er blevet voksen og lever nu et meget traditionelt og stille liv i forstæderne. Megan har både en mand og børn, men de nærmeste kender ikke til hendes fortid. Jack arbejder som politimand, og han er besat af tanken om at opklare en “svær og uopklaret” sag om en familiefar, som forsvandt sporløst for omtrent 17 år siden. 

Bogen er udgivet af Gads forlag og den er på 322 sider. Klik, køb og læs mere her >>

.

Bliv hos mig af Harlan Coben – Anmeldelser

Se bogtraileren til thrilleren Bliv hos mig af Harlan Coben her:

Klik, køb og læs mere om “Bliv hos mig” her >>

Anmeldelserne af bogen “Bliv hos mig af Harlan Coben” er meget flotte med mange stjerner i topkarakter, og det er meget velfortjent. Den udenlandske presse skrev:

Historien er intens, karaktererne interessante og Harlan Coben skriver formidabelt” af The Huffington Post.

Harlan Coben – En mester på toppen” af The Associated Press.

.

Den fremmede af Harlan Coben

157. Den fremmede af Harlan CobenDer er også mange fine anmeldelser af Harlen Cobens tidligere bog “Den fremmede“, hvilket indikerer talentet. Herunder er et par eksempler på anmeldelser af den tidligere bog:

Femina skrev: “Får hjertet op i halsen og siderne til at flyve“, 5 hjerter

Ekstrabladet: “Fremragende … effektivt og velfortalt“,  5 stjerner

Krimisiden.dk: “Jeg slugte bogen i løbet af få timer“.

Klik her og læs om Harlan Cohen’s bog “Den fremmede” >>