Macbeth af Jo Nesbø er en ny intens drabelig og psykologisk thriller, hvor blod skal betales med blod. Klik, køb og læs mere her >>

Macbeth af Jo Nesbø er en krimi, der ikke er en del af en serie, og thrilleren kan derfor læses helt selvstændigt. Måske har du en tidligere reference til titlen, men det skyldes at historien om Macbeth er en nyfortolkning af en af William Shakespears verdensberømte drama benævnt “Macbeth”.

Macbeth foregår i de dunkle og mørke afkroge af menneskets sind. Den handler også om forbrydelser i en mørk og korrupt storby tilbage i 1970’erne. Macbeth er en af politiets dygtigste og mest anerkendte politibetjente. Macbeth er en meget ambitiøs, handlekraftig og enormt dygtig politibetjent. Han har tilmed stor indsigt i den kriminelle underverden. Macbeth har dog sine egne slemme kampe og problemer, hvor han på grund af en dyster fortid slås med hallucinationer og paranoia. Dette i kombination med jagten og opklaringen af forbrydelser er en hård kamp, og de dystre stemninger æder sig langsomt ind på Macbeth.  Hvordan mon det går med Macbeth og denne sag?

Macbeth af Jo Nesbø er udgivet af forlaget Modtryk. Thrilleren er på 505 sider. Klik, køb og læs mere her >>

Jyllands-Posten (JP) giver 5 ud af 6 stjerner for en bog, som de beskriver som: “Rystende og knugende læsning, men uhyggeligt skarpt udtænkt og formidabelt velskrevet“.

Weekendavisen anmelder og skriver “Shakespeare nyfortolket af en af verdens bedste spændingsforfattere. Denne roman og Nesbøs øvrige kan ikke anbefales nok“.

.

Videotrailer til bogen “Macbeth af Jo Nesbø” samt interview med forfatteren

Herunder kan du se den officielle videotrailer og nedenfor er en video med et interview, hvor Jo Nesbø fortæller om Macbeth og arbejdet med bogen. Klik, køb og læs mere her >>

Klik og find mange flere bøger af Jo Nesbø – som eksempelvis “Harry Hole serien” >>